ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5182 φορές

Απάλλαξε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο αθλητικός δικαστής - Όλες οι αποφάσεις

Ανακοινώθηκαν σήμερα (12/05), οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για υποθέσεις αγώνων που διεξήχθηκαν τους τελευταίους μήνες, με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να απαλλάσσεται από τις αποδιδόμενες σε αυτή πειθαρχικές κατηγορίες, για τα εντός έδρας ματς με Μακεδονικό και Πανσερραϊκό!

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 02.04.2023 με ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 09.04.2023 με ΠΑΕ Προοδευτική).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 24.04.2023 με ΠΑΕ Κηφισιά).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 05.01.2023 με ΠΑΕ Μακεδονικός).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τους ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση / άρθρο 10 παρ 1δ και 11 του Π.Κ.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τους ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ΣΤΕΡΓΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 19.12.2023 με ΠΑΕ Πανσερραϊκός)

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση / άρθρο 15 παρ 3 του Π.Κ. (αγώνας 04.12.23 με ΠΑΕ Κηφισιά)

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης για την τέλεση του προγραμματισμένου αγώνα με την ΠΑΕ Βέροια Νέων στις 12.04.2023. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ τις πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0, β) χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης για την τέλεση του προγραμματισμένου αγώνα με την ΠΑΕ Χανιά Νέων στις 01.04.2023. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ τις πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0, β) χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση / προπονητής. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ την ποινή του χρηματικού προστίμου 4.000€

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση / προπονητής. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Νέων την ποινή του χρηματικού προστίμου 2.000€

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ και ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ την ποινή του χρηματικού προστίμου 2.500€. και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκειας δυο αγωνιστικών ημερών, αφαιρουμένης της μιας αγωνιστικής ημέρας που ήδη του έχει επιβληθεί. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Καλαμάτα, χρηματικό πρόστιμο 500€

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την ποινή του χρηματικού προστίμου 1.500€».