ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 11499 φορές

Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η ΒΕΡΟΙΑ 1-1 με ΠΑΟ Β’

Στις καθυστερήσεις του αγώνα έσωσε τον έναν βαθμό η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού, για την 23η αγωνιστική της SL2.

Η «Βασίλισσα» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδειξε καλό πρόσωπο και αγωνιστικότητα ανάλογη των τελευταίων παιχνιδιών, ωστόσο και πάλι δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ωστόσο δεν παράτησε το παιχνίδι και στις καθυστερήσεις έφερε το ματς στα ίσια με την «χρυσή» αλλαγή του Μπαξεβάνου, τον Κατσούκη!

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν από 2-3 καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, με το καλό διαγώνιο σουτ του Μαρτίνη στο 5’ να καταλήγει άουτ.

Στο 11’ μεγάλη στιγμή για τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν ο Ντουμάνης έπιασε συρτό σουτ από δεξιά, ο Μαργκόνο απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα πήγε στην άλλη πλευρά στον Μασούρα που από δύσκολη θέση προσπάθησε να σκοράρει, με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Μπουόλι που έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ!

Στο 19’ το σουτ του Γιουκούδη από το ύψος της περιοχής, κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στην αγκαλιά του Μαργκόνο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κυριόπουλος έβγαλε από δεξιά επικίνδυνη σέντρα για τον Αθανασακόπουλο, ο οποίος στην "καρδιά" της Βεροιώτικης άμυνας έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Στο 25’ ο Σιδεράς έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Βενετικίδη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 30’ ο Ταβάρες δέχθηκε ωραία μπροστινή μπαλιά, πέρασε τον Βενετικίδη αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών!

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν στο 33’ ο Μπελεβώνης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπουόλι έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ήρθε η ψυχρολουσία για τους «κυανέρυθρους», όταν μετά από σέντρα του Μαντσίνι από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Αθανασακόπουλος με κοντινή προβολή δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για τον Παναθηναϊκό!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά στο 49’ η κεφαλιά του Ελευθεριάδη, έπειτα από σέντρα του Γιουκούδη από δεξιά, αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Μαργκόνο!

Στο 52’ ο Γιουκούδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 57’ ο Ντουμάνης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ελευθεριάδης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν για να κρατήσουν το γκολ, οι Βεροιώτες προσπάθησαν να πιέσουν, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση.

Στο 65’ συρτή σέντρα του Ντουμάνη από δεξιά, οι Γιουκούδης και Μπουόλι δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μασούρα από κοντά, απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού.

Στο 70’ το σουτ του Ντουμάνη κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του Μαργκόνο, ενώ στο 71’ σε αντεπίθεση των «πράσινων» ο Μαρτίνης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από αριστερά αλλά έδιωξε σωτήρια ο Περδίκης.

Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Κατσούκης με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια και έδωσε έστω και τον έναν βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) / Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Λιόντος (Ηπείρου)

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (77’ Κατσούκης), Ζε Εσσόνο, Περδίκης, Μασούρας (81’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (77’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπελεβώνης (61’ Μπαϊντού), Μπουόλι.

ΠΑΟ Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς (59’ Εμπό), Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (59’ Σερπέζης), Κυριόπουλος (73’ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες (73’ Δημητριάδης), Λάμψιας, Καραμπάς (68’ Φουρτάδο).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR