ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 12621 φορές

Ακίνδυνη η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 2-0 στην Αριδαία!

Δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στην Αριδαία, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον τοπικό Αλμωπό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της SL2.

Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν ακίνδυνοι επιθετικά, δέχθηκαν ένα γκολ νωρίς από μια αδράνεια και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, φτάνοντας μοιραία στην ήττα από έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με αυτήν.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 7’ ο Βενετικίδης έδιωξε σε κόρνερ του επικίνδυνο σουτ του Πέλκα, ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Τσιπούρα που από κοντά έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα της ΒΕΡΟΙΑΣ, εκμεταλλευόμενος και την λάθος τοποθέτηση του Βενετικίδη, γράφοντας πολύ νωρίς το 1-0 για τον Αλμωπό!

Στη συνέχεια οι Βεροιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία, όμως δύσκολα έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, καταφεύγοντας σε σέντρες που ήταν εύκολη… λεία για τον υψηλόσωμο Σουλιώτη.

Μια προσπάθεια του Ιωάννου στο 29’ που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, κατέβασε ωραία τη μπάλα, αλλά το σουτ που έκανε ήταν χλιαρό και κατέληξε στα χέρια του Ντόκιτς, ήταν η μοναδική καλή στιγμή για τους «κυανέρυθρους» στο πρώτο μέρος.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Έππα στο 14’ που δεν ανησύχησε τον Βενετικίδη και ένα απευθείας φάουλ του Πέττα που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο Μπαξεβάνος έριξε στο ματς αρχικά τον Μασούρα και στη συνέχεια τους Μπαϊντού, Ελευθεριάδη, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν μια ζωντάνια στην ομάδα τους, όμως και πάλι επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνη.

Οι γηπεδούχοι κοιτούσαν περισσότερο την άμυνά τους και να μην δεχθούν κάποιο τέρμα, κάνοντας και αρκετές καθυστερήσεις.

Στο 85’ ο Πατρινός πέρασε 2-3 αμυντικούς της ΒΕΡΟΙΑΣ και πλάσαρε τον Βενετικίδη, με τη μπάλα να φεύγει αργά και... βασανιστικά άουτ!

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και σε αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Ρίβας πέρασε και τον Καψάλη που ήταν τελευταίος παίκτης αλλά έπεσε κάτω καθώς τραυματίστηκε, και πλάσαρε τον Βενετικίδη γράφοντας το τελικό 2-0!!

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Σιντόρη (Θεσπρωτίας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Μηνούδη (Πιερίας), βρήκε τους Αριδαιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα την σημαντική νίκη τους και τους Βεροιώτες να φεύγουν με κατεβασμένα κεφάλια!

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡ. (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Έππας, Κέρθι, Παρασκευάς, Πέλκας (81’ Ρίβας), Πέττας (89’ Παπαδόπουλος), Τσιπούρας (65’ Πατρινός).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (46’ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (62’ Μπαϊντού), Γιουκούδης, Ιωάννου (62’ Ελευθεριάδης), Μπουόλι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR