ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1272 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φώναξε… παρών ο «Ντούμι»

Στην διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (13/09) κόντρα στην Κέρκυρα τέθηκε ο Νικόλαο Ντουμίτρου.

Ο Ιταλός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (09/09), οπότε όλα δείχνουν πως θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του απέναντι στους «Φαίακες».

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός είδε και πάλι τους συμπατριώτες του Ιβάν Μαλόν και Χοκίν Εσπάρθα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και πάλι ο νεοαποκτηθείς Ζβόνιμιρ Βούκιτς που σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ραούλ Μπράβο που επέστρεψε χθες από την πατρίδα του όπου βρισκόταν με άδεια και από την Τετάρτη (10/09) θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ την ίδια ημέρα θα επιστρέψει ο Σέντρικ από την ολιγοήμερη άδεια που του δόθηκε.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί το πρωί (10:00) της Τετάρτης με προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.