ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 823 φορές

Μαραγκός: Κατάλαβα ότι ήταν η στιγμή να φύγω από τη ΒΕΡΟΙΑ

Στην εκπομπή “Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε ο έμπειρος Βεροιώτης στόπερ της Κοζάνης, Στέλιος Μαραγκός, το “ηχηρό” απόκτημα του χειμώνα για τους “ερυθρόλευκους” και ασφαλώς από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά “μπαμ” συνολικά στην κατηγορία.

Ο 33χρονος αμυντικός, που το πρώτο εξάμηνο έπαιξε στη Βέροια, με την οποία κατέκτησε πέρυσι τίτλο ως αρχηγός στη Σούπερ Λιγκ 2 και έχει παίξει μαζί της στα “σαλόνια”, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει άλλη μια άνοδο, την 7η συνολικά, στο πλούσιο παλμαρέ της καριέρας του.

Ο Μαραγκός έχει δυο ανόδους με τους Ημαθιώτες και άλλες τέσσερις, από μια με Δόξα Δράμας, Άρη, Κέρκυρα και Πλατανιά (με τις τελευταίες 4 από τη Β΄ στην Α΄ Εθνική), έχοντας θητεία και σε Καβάλα, Κύπρο και Αετό Σκύδρας.

Για τη μεγάλη πετυχημένη διαδρομή του στη Βέροια, όπου πρόσφερε πολλά στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, έφυγε στη μέση της σεζόν και αν συνεχίζει να την παρακολουθει, ανέφερε:

“Σαφώς και παρακολουθώ, αυτό είναι κάτι δεδομένο. Ήμουν πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα, έπαιξα σχεδόν μια δεκαετία. Αν συνυπολογίσουμε τα χρόνια στα τμήματα υποδομής είναι πάνω από 15 χρόνια, είναι σχεδόν η μισή μου ζωή.

Παρόλα αυτά, ίσως κούρασα, ίσως κουράστηκα και εγώ, ήθελα μια αλλαγή. Και αυτό έγινε. Η πρόταση της Κοζάνης ήρθε στο καλύτερο τάιμινγκ. Οπότε θεωρώ οτι ήταν το καλύτερο για όλους μας το να αποχωρήσω. Έχω πει οτι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος σε καμία ομάδα.

Η Βέροια θα προχωρήσει, θα βρει το δρόμο της. Δεν έχει ανάγκη από κανένα Μαραγκό. Και εύχομαι πραγματικά σε αυτή την ομάδα να πετύχει όποιον στόχο και να έχει. Το λέω πραγματικά και ρεαλιστικά, αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Θεωρώ οτι αυτό το έχω σαν μότο στη ζωή μου, το καλύτερο προσόν για μένα είναι να ξέρεις να φεύγεις τη στιγμή που χρειάζεται.

Είχα αντιληφθεί οτι ήρθε η στιγμή, δε μπορούσα να το τραβάω πλέον. Δεν ήθελα να το... ξεχειλώσω. Κατάλαβα οτι αυτή ήταν η στιγμή που πρέπει να φύγω. Για όλους μας το καλύτερο και αυτό έπραξα. Νομίζω οτι θα με δικαιώσει ο χρόνος στην απόφασή μου αυτή. Και εγώ ήθελα μια αλλαγή και ίσως η ομάδα χρειαζόταν γενικότερα μια αλλαγή”.

Δείτε εδω ολη την συνέντευξη...