ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 578 φορές

Η «έκπληξη» για τον αείμνηστο Γιώργο Γαλανομάτη

Το 53ο δημοσιογραφικό συνέδριο έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη. Στα πλαίσια των 60 χρόνων της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, μεταξύ των φωτογραφιών που προβλήθηκαν στην γιγαντοοθόνη, ήταν και η δημοσιογραφική ταυτότητα του αείμνηστου Γιώργου Γαλανομάτη.

Έτσι ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης που ήταν στον συνέδριο, έδραξε της ευκαιρίας και έκανε αναφορά στον Γιώργο Γαλανομάτη. «Είδα την φωτογραφία-ταυτότητα του Γαλανομάτη. Πρέπει να είναι από τη Βέροια, γιατί παρακολουθούσα τα ρεπορτάζ που έγραφε στις εφημερίδες».

Φυσικά και υπήρξε και από πλευράς μας, αλλά και από άλλα μέλη της διοίκησης της ΕΣΕΤ, η χαρά πως …για το ίδιο πρόσωπο μιλάμε!!!

Πραγματικά ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του και μάθαμε πολλά από τον Γιώργο Γαλανομάτη, γιατί, ανυποψίαστα, ακούστηκε η Βέροια σε έναν χώρο 650 χιλιομέτρων μακριά, με αφορμή έναν άνθρωπο που όλοι γνωρίζουν πόσο αγάπησε τη Βέροια και την ομάδα της. Για τον Γιώργο Γαλανομάτη που άφησε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές την καταγραφή της ιστορίας του ποδοσφαίρου στη Βέροια.

Άνθρωποι απ΄ όλη την Ελλάδα που τους ενδιαφέρει το αθλητισμός, δεν ξεχνούν τον Γιώργο Γαλανομάτη. Μόνο στην αγαπημένη του Βέροια κάποιοι τον ξέχασαν!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ"