ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 825 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Kρίσιμο το ματς με Νίκη Βόλου - Χρειάζεται τον κόσμο της

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, για το κρίσιμο ματς της Κυριακής (2/4, 14:45) κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SL2.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κυανέρυθροι» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, για να ανασάνουν βαθμολογικά, αφού μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, βρέθηκαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού!

Οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τα όποια προβλήματα και να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να βγάλουν αντίδραση ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Στην προσπάθειά τους αυτή ελπίζουν πως θα έχουν και την στήριξη των φιλάθλων τους, οι οποίοι σίγουρα νοιώθουν «ξενερωμένοι» την φετινή σεζόν, μετά την περσινή αδικία και την αποτυχία ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, όμως επιβάλλεται να βοηθήσουν την ομάδα με την παρουσία τους στις κερκίδες, αν θέλουν να την βλέπουν να αγωνίζεται και του χρόνου στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» για το ματς με τους Βολιώτες θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο (1/4), ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, από την οποία θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Δεμηρτζόγλου, Φασίδης και οι τιμωρημένοι Κολλαράς, Περδίκης.