ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 931 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ηττήθηκε από την Ξάνθη η Κ20

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την αντίστοιχη της Ξάνθης, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν στις αρχές του δευτέρου μέρους με κοντινή προβολή του Μεληκιώτη, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Μάνου, αλλά στο 61' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την ανατροπή και να "κλέψουν" τη νίκη με γκολ του Ορφανίδη στο 70' και του Χατζή στο 81'.

Οι Βεροιώτες θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις 2-3 κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης παρέταξε τους εξής: Βασιλειάδης, Καψάλης, Αναστασιάδης (46’ Μπουρδάνος), Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος (83’ Δερμιτζάκης), Μεληκιώτης, Ντόγος (61’ Αργυρόπουλος), Μάνος.

Μεταξύ των αρκετών φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγωνα ήταν και ο προπονητής της "Βασιλισσας" Χοσέ Γκρανέρο μαζί με τους συνεργάτες του Χ. Σολάνα και Δ. Κοτταρίδη.

Ρεπορτάζ: Παντσερίδης Παναγιώτης