ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 720 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Νοκ άουτ και ο Μπουκουβάλας για Λάρισα - Ζητείται αντίδραση!

Να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΒΕΡΟΙΑ, στο «ντέρμπι παραμονής» του Σαββάτου με τον Ηρακλή Λάρισας, για την 15η αγωνιστική της SL2.

Εκτός του ότι η αντίπαλη ομάδα έχει ενισχυθεί μεταγραφικά, παίζει στην έδρα της και «καίγεται» και αυτή για τη νίκη, η «Βασίλισσα» έχει να αντιμετωπίσει και την κακή της ψυχολογία, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα, αλλά και μια ακόμη σημαντική αγωνιστική απουσία!

Ο λόγος για τον έμπειρο Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τους Ροδίτες, με το όνομά του να προστίθεται στο απουσιολόγιο του Σπύρου Μπαξεβάνου, μαζί με τους Δεμηρτζόγλου, Φασίδη, Μασούρα, Ισαακίδη, Ορφανίδη και Κολλαρά!

Έτσι λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» καλούνται να βάλουν στην άκρη τα οικονομικά θέματα (έχουν να πληρωθούν τον Φεβρουάριο, αλλά και τις δόσεις Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου), τα οποία δυστυχώς αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοί τους που αγωνίζονται στην SL2, να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα, ώστε να αναστρέψουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν και την στήριξη των φιλάθλων τους, οι οποίοι διοργανώνουν δωρεάν εκδρομή για την Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί ότι λόγω τις κρισιμότητας του παιχνιδιού, η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα ταξιδέψει μια μέρα νωρίτερα (κάτι που γίνεται για 3η φορά φέτος) και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του Πλαταμώνα.