ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 538 φορές

Β. Γαλανομάτης στον ΑΚΟΥ 99.6: "Η κακή κατάσταση μπορεί να ανατραπεί για τη ΒΕΡΟΙΑ"

Ένας από τους λίγους ανθρώπους που διαχρονικά βρίσκεται πάντα κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο δημοσιογράφος Βύλλης Γαλανομάτης, μίλησε με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99.6 «Λαϊκά & Αιρετικά» το μεσημέρι της Δευτέρας (13/3).

Αφορμή η εντός έδρα ήττα από τον Διαγόρα με 0-2, η θέση της Βασίλισσας στην διακεκαυμένη ζώνη, αλλά και το γενικότερα κακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Ο κ. Γαλανομάτης που το τελευταίο διάστημα έχει επισημάνει κάποια κακώς κείμενα, ξεκαθάρισε ότι αναγνωρίζει την φιλότιμη προσπάθεια της σημερινής διοίκησης, ωστόσο το μοντέλο διοίκησης και λήψης αποφάσεων είναι προβληματικό. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι γνωρίζει πώς για την λήψη αποφάσεων η τριανδρία Αποστολίδης-Νούλας-Διαμάντης πρέπει να έχουν ομόφωνη απόφαση και αυτό έχει οδηγήσει σε «βραχυκυκλώματα».

«Πρέπει να αλλάξει το καθεστώς και κάποιος να μπορεί να πάρει γενναίες αποφάσεις για να προχωρήσει η ομάδα», υπογράμμισε ο κ. Γαλανομάτης. Σχολίασε ότι υπάρχει χρόνος, αφού απομένει μία αγωνιστική και ένας ολόκληρος γύρος, που μπορεί να ανατραπεί η σημερινή κακή κατάσταση.

Δείτε στο βίντεο μετά από το 33ο λεπτό: https://fb.watch/jfOaN9iJNu/