ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 932 φορές

Ψυχραιμία!!!

Η εντός έδρας ήττα (0-2) της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Διαγόρα, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της SL2, διατάραξε ακόμα περισσότερο το κλίμα στην "Βασίλισσα του βορρά".

Στο φινάλε του αγώνα, πολλοί φίλαθλοι αποδοκίμασαν διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές για το άσχημο αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο αρχηγός Γιώργος Μπλέτσας και να κατευθυνθεί προς την κερκίδα, ανταλλάσοντας "γαλλικά" με κάποιους οπαδούς (φωτο)!

Επίσης, τεταμένο ήταν το κλίμα και στα αποδυτήρια των "κυανέρυθρων", καθώς η ήττα με σχεδόν... κατεβασμένα τα χέρια, όπως ήταν φυσικό έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια!

Σίγουρα δίκαιο έχει και η πλευρά των φιλάθλων της "Βασίλισσας", που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, μετά από μια εξαιρετική περσινή χρονιά, όπου άδικα έχασε την άνοδο, να κάνει φέτος μια αντιστρόφως ανάλογη πορεία και να απογοητεύει με την αγωνιστική παρουσία της.

Δίκαιο έχει όμως και η πλευρά των ποδοσφαιριστών, που αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα στραβά και ανάποδα της πολύπαθης δεύτερης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ συν τοις άλλοις παραμένουν και απλήρωτοι τον τελευταίο καιρό λόγω της αθέτησης των υποσχέσεων από τον υφυπουργό αθλητισμού.

Αυτό που προέχει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η παραμονή της ομάδας στην SL2 και για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλες οι πλευρές να δείξουν πάνω απ' όλα ψυχραιμία, καθώς ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν χάθηκε τίποτα απολύτως.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη έναν ολόκληρο γύρο και με ηρεμία θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η "Βασίλισσα" θα πετύχει τον στόχο της παραμονής, σε μια μεταβατική -όπως η φετινή- περίοδο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"