ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1096 φορές

Κατώτερη των περιστάσεων η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 0-2 από τον Διαγόρα!

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η ΒΕΡΟΙΑ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της SL2.

Η «Βασίλισσα», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ηττήθηκε δίκαια στο γήπεδό της από τον Διαγόρα με 2-0, με τέρματα που πέτυχαν στο 54’ ο Σταμένκοβιτς και στο 62’ ο Γιανναράκης.

Πλέον, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση και θα πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα, ώστε να μην κινδυνέψουν με υποβιβασμό!

Οι Βεροιώτες μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 2’ το απευθείας φάουλ του Μπελεβώνη κατέληξε στην αγκαλιά του Μπίντση, ενώ στο επόμενο λεπτό ένα καλό σουτ του Κασέμι κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Σιγά σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και στο 15’ ο Λούκιτς πλάσαρε από πλάγια θέση αλλά ο Βενετικίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 20’ ήταν η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να απειλήσει, όταν ο Παπαχρήστος δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά τον Μπίντση που πρόλαβε και έδιωξε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι Γιουκούδης και Μπουόλι δεν μπόρεσαν να σουτάρουν καλά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έχασαν την ευκαιρία.

Στη συνέχεια οι Ροδίτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ήταν πιο επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία.

Στο 26’ το δυνατό σουτ του Τσιαντούλα από το ύψος της περιοχής, «σταμάτησε» στον Περδίκη που έβαλε το πόδι και έδιωξε σωτήρια, ενώ στο 30’ η κεφαλιά του Μανιά μετά από φάουλ - γέμισμα του Λούκιτς, έφυγε λίγο άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους, με τον Σταμένκοβιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ!

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η ίδια εικόνα, με τις προσπάθειες των Ροδιτών να καρποφορούν στο 54’ όταν ο Σταμένκοβιτς εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας και πλάσαρε τον Βενετικίδη, ο οποίος βρήκε τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να σώσει το γκολ!

Πιο πριν, στο 49’ η ΒΕΡΟΙΑ είχε ένα καλό σουτ με τον Μπλέτσα που κόντραρε την τελευταία στιγμή σε αντίπαλο, ενώ στο 50’ η κεφαλιά του Μανιά για τον Διαγόρα πέρασε μόλις άουτ.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο 62’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν μετά από φάουλ - γέμισμα από αριστερά, ο Γιανναράκης με κοντινό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βενετικίδη γράφοντας το 0-2!

Δύο λεπτά αργότερα, οι Βεροιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ξαναμπούν στο ματς, όταν ο Μπελεβώνης, μετά από σέντρα του Μπουόλι από δεξιά, δεν κατάφερε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 70’ το συρτό σουτ του Μπλέτσα, αποκρούστηκε από αντίπαλο αμυντικό λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος του Διαγόρα, ενώ μέχρι την λήξη του αγώνα οι Βεροιώτες προσπάθησαν έστω να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν (είχαν ένα καλό σουτ του Γιουκούδη στις καθυστερήσεις που έφυγε λίγο άουτ), με το 0-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης από τη Δράμα, με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Τοροσιάδη του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Ντουμάνης (77’ Μουχάλης), Στίκας, Περδίκης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας (77’ λ.τ. Ζιώγας), Γιουκούδης, Μπελεβώνης (65’ Ελευθεριάδης), Κασέμι (55’ Ιωάννου), Μπουόλι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκοζντάρεβιτς, Τάτσης, Μαγκάκης, Καραμάνης, Τσιαντούλας (82’ Καβαλιέρι), Λούκιτς (61’ Παπαϊωάννου), Σταμένκοβιτς (82’ Χουάν), Γκάτα (73’ Παραστατίδης), Μανιάς (73’ Βουργουντζής).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/3…