ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1043 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με απουσίες η προπόνηση της Πέμπτης

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (04/09) η προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά».

Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν είχε στην διάθεσή του τον Ραούλ Μπράβο, ο οποίος μετά το ματς με τον Ο.Φ.Η. ταξίδεψε στην πατρίδα του για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως και τον Άγγελο Βέρτζο που ταλαιπωρείται από ίωση.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα οι Μαλόν και Εσπάρθα, με τον τελευταίο να ανεβάζει στροφές, ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Μπεν, Βεργώνης περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Κατά τα λοιπά, η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εσωτερικό δίτερμα, το οποίο έγινε στη μεγαλύτερη διάρκειά του υπό βροχή.

Την Παρασκευή (05/09) οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν μόνο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ το πρωί του Σαββάτου (06/09) θα πραγματοποιήσουν μια χαλαρή προπόνηση και στην συνέχεια θα πάρουν ρεπό έως το πρωί της Δευτέρας (08/09), όταν και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, με τους Βεροιώτες να έχουν στα υπόψη τους εκτός από τον πρώην επιθετικό του Π.Α.Ο.Κ. Ζβόνιμιρ Βούκιτς και έναν πολύπειρο μέσο.