ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 880 φορές

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος η "Βασίλισσα"

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε από σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ, καθώς την ερχόμενη Κυριακή (12/3) υποδέχεται τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SL2.

Οι "κυανέρυθροι", μετά από 1,5 μήνα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος, επιστρέφουν στα γήπεδα με ένα κρίσιμο για την παραμονή τους παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα της Ρόδου που έχει πλέον στον πάγκο της τον γνώριμο στους Βεροιώτες Κώστα Βελιτζέλο.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι και την παραμονή του αγώνα, με πρωινές προπονήσεις.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει να αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός των γνωστών τραυματιών Δεμηρτζόγλου και Φασίδη, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ορφανίδη και Ισαακίδη, οι οποίοι ξεκίνησαν να προπονούνται πιο χαλαρά και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Τέλος, ο Μασούρας μπαίνει από μέρα σε μέρα στις προπονήσεις και πιθανόν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα.