ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 969 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τι ειπώθηκε στην συνάντηση διοίκησης - αρχηγών

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/2) στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η συνάντηση της διοίκηση με τους αρχηγούς της ομάδας, για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Συζητήθηκαν οικονομικά θέματα, αφού οφείλονται σε όλους "έναντι" Ιανουαρίου, δόσεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου (είναι συμφωνημένες κάθε 20 του μήνα), με τον αντιπρόεδρο Στέφανο Αποστολίδη να τους κάνει μια γενική ενημέρωση, για το τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. της SL2 για το αν θα ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα.

Όπως τους τόνισε, η διοίκηση παραμένει κοντά τους και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έρθουν τα χρήματα (150χιλ.), τότε θα βγει η χρονιά χωρίς να υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Σε αντίθεση περίπτωση, θα υπάρχει γενικό πρόβλημα και μπορεί η ομάδα (όπως και οι υπόλοιπες της κατηγορίας) να καταθέσει μέχρι και τα δελτία!

Οι παίκτες από την πλευρά τους δεν ήταν πιεστικοί για το οικονομικό θέμα, μιας και γνωρίζουν τις συνθήκες που επικρατούν σε όλη την SuperLeague2 και ότι η ΒΕΡΟΙΑ είναι μια από τις ομάδες που χρωστάει ίσως τα λιγότερα χρήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει το Σάββατο (25/2, 15:00) το εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό, ενώ την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα οι "κυανέρυθροι" θα έχουν ρεπό. Από την ερχόμενη Τρίτη (28/2) θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις, ευελπιστώντας ότι θα μπουν σε εβδομάδα πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η SL2 να "επανεκκινήσει" το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου.