ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 671 φορές

Ευνοϊκή η διακοπή του πρωταθλήματος για τη ΒΕΡΟΙΑ

Ευνοϊκή είναι η διακοπή του πρωταθλήματος για τη ΒΕΡΟΙΑ, αφού δίνεται η δυνατότητα, οι περισσότεροι από τους παίκτες της που είναι τραυματίες, να αποθεραπευτούν και να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, όποτε "επανεκκινήσει" το πρωτάθλημα.

Οι «κυανέρυθροι» επανήλθαν τη Δευτέρα (13/2) στις προπονήσεις, καθώς είχαν ρεπό την Κυριακή, μετά το φιλικό ματς του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Β΄, ενώ βρίσκονται σε αναμονή νέου φιλικού αγώνα, μιας και η SL2 δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο ιατρικό δελτίο, παραμένει ο Πέτρος Ορφανίδης που ολοκλήρωσε τις θεραπείες του και αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Ισαακίδης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί υποτροπή στον προσαγωγό και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται στον ένα μήνα.

Οι Μασούρας, Στίκας ξεκινούν σιγά σιγά να προπονούνται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, όπως και ο Ελευθεριάδης που ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ η αντικατάσταση του Γιουκούδη στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β' λόγω τραυματισμού, δεν εμπνέει ανησυχία, αφού ο παίκτης αντικαταστάθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Τέλος ο άτυχος Δεμιρτζογλου, που υπεβλήθει σε εγχείρηση χιαστού, ξεκίνησε γυμναστήριο, όμως είναι δύσκολο να προλάβει φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Φασίδης ως γνωστόν έχει τεθεί νοκ άουτ για φέτος.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»