ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 892 φορές

Θετικά μηνύματα από τα τελευταία αποκτήματα στη «Βασίλισσα»

Φιλική ήττα (1-0) γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ από την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, δείχνοντας κάποιες αδυναμίες που θα πρέπει άμεσα να διορθωθούν, ωστόσο υπήρξαν και θετικά στοιχεία, που είχαν να κάνουν με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Το κέντρο της άμυνας, με την προσθήκη των Καψάλη και Ζε Εσσόνο, που στο ματς με την δεύτερη ομάδα του «δικεφάλου» αποτέλεσαν το βασικό της δίδυμο, έδειξε ότι παρά τα όποια λάθη έγιναν, μόλις "δέσουν" μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Έτσι ο Σπύρος Μπαξεβάνος, θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού στις ίδιες θέσεις υπάρχει και ο τραυματίας τον τελευταίο καιρό Στίκας, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής της αξίας του με την παρουσία του μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, όπως επίσης οι Περδίκης (έδειξε και αυτός ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της κυανέρυθρης φανέλας) και Κολαράς, με τον τελευταίο όμως να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τέσσερεις αγωνιστικές, λόγω της τιμωρίας του στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Ακόμη, πολύ καλά στοιχεία δείχνει και το τρίτο από τα τελευταία αποκτήματα, ο νεαρός χαφ Κασέμι, τον οποίο πριν ακόμη δουν και χωρίς να τον γνωρίζουν, κάποιοι άσκησαν κακοπροαίρετη κριτική για την αξία του και για το αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δυστυχώς, μεταξύ αυτών, πέραν κάποιων συναδέλφων, ήταν και στελέχη της ομάδας (έχουν τις «πλάτες» κορυφαίου μέλους του Δ.Σ.) και δεν είναι η μοναδική φορά που οι συγκεκριμένοι, εκφράζονται δυσμενώς για παίκτες της ίδιας τους της ομάδας! Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι, αυτοί θα πρέπει να είναι οι θεματοφύλακες των παικτών, όπως ο ρόλος τους επιτάσσει και όχι οι δημόσιοι επικριτές τους.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (13/2/23)