ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 954 φορές

Φιλική ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον ΠΑΟΚ Β'

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κατά τη διάρκεια της αναστολής του πρωταθλήματος της SL2.

Οι «κυανέρυθροι» έχασαν εντός έδρας με 1-0 από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, έπειτα από ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με τους προπονητές των δύο ομάδων να κάνουν πολλές δοκιμές.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας στο  πρώτο 45λεπτο, φτάνοντας με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Οι Βεροιώτες ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 8’ όταν μετά από σέντρα του Μπελεβώνη από δεξιά, ο Γιουκούδης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ταλιχμανίδη.

Στο 15’ οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Χατζηστραβός έκλεψε τη μπάλα από τον Ζε Εσόνο και έβγαλε παράλληλη μπαλιά για τον Πανίδη, ο οποίος από θέση γκολ σούταρε, για να αποκρούσει σωτήρια ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Παναγιώτου αφύλαχτος πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της Βεροιώτικης άμυνας, στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στο 34’ ο Κασέμι μπήκε από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΟΚ και γύρισε τη μπάλα πριν αυτή βγει άουτ, με τον Γιουκούδη στο ύψος του πέναλτι να σουτάρει και τη μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και να φεύγει κόρνερ.

Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 37’ μια κεφαλιά του Πανίδη από καλή θέση που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στην επανάληψη ο Μπαξεβάνος άλλαξε όλη σχεδόν την 11αδα του, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 52’ όταν μετά από λάθος μεταβίβαση του Μουχάλη, ο Γρόσδης έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο του κέντρου και έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Γκορντεζιάνι, ο οποίος μόνος με τον Ιωαννίδη πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1.

Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ οι Βεροιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του «δικεφάλου», χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν σταδιακά και πάλι τα ηνία της αναμέτρησης χωρίς και αυτοί όμως να κάνουν κάποια μεγάλη φάση.

Στο 80’ ο Τσοπούρογλου είχε μια κεφαλιά από καλή θέση που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 83’ η καλύτερη στιγμή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο ματς όταν βγήκε στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη της μπάλας το νεαρό Σουπιάδη, ο οποίος μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και μόνος με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σούταρε μόλις άουτ!

Έτσι, το 0-1 παρέμεινε έως το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Καραντώνη.

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Καψάλης, Ζε Εσσόνο, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Γιουκούδης (43’ λ.τ. Κατσούκης), Κασέμι, Μπελεβώνης, Μπουόλι.
(Β’ ημίχρονο): Ιωαννίδης, Περδίκης, Μανωλιούδης, Κολλαράς, Μουχάλης, Γιαγτζίδης, Μπλέτσας, Σουπιάδης, Ιωάννου, Κατσούκης, Τσέας.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Σελιμάι, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Νινούα, Δαρέλας, Βασιλειάδης, Χατζηστραβός, Πανίδης.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κώττας, Σαλαμούρας, Γρόσδης, Δαρέλας, Σπυρίδης, Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ