ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 744 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Νέο φιλικό με ΠΑΟΚ Β’ – Μπαίνει χειρουργείο ο Φασίδης

Παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από την στιγμή που αποφασίστηκε η αποχή, δεν υπάρχει ακόμα καμία εξέλιξη όσον αφορά τα χρήματα που είναι να πάρει η SL2 από το στοίχημα.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της κατηγορίας, με τη ΒΕΡΟΙΑ να προγραμματίζει ένα ακόμη φιλικό, ώστε να παραμείνει σε εγρήγορση.

Το ερχόμενο Σάββατο 11/2 στις 3μμ η «Βασίλισσα» θα υποδεχθεί την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να χρησιμοποιεί όπως και στο φιλικό με τον Ηρακλή (1-1), όλους τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του.

Κατά τα λοιπά, οι «κυανέρυθροι» επανέρχονται το πρωί της Τρίτης (7/2) στις προπονήσεις, καθώς είχαν ρεπό την Κυριακή και την Δευτέρα, μετά το φιλικό ματς με τον «Γηραιό».

Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Πέτρος Ορφανίδης που ολοκλήρωσε τις θεραπείες του και ξεκινάει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Ισαακίδης ένοιωσε ένα τράβηγμα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και θα αποφασιστεί την Τρίτη το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό.

Οι Μασούρας και Στίκας θα ξεκινήσουν να προπονούνται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους από την Τρίτη (7/2), ενώ ο Ελευθεριάδης ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ξεκινήσει να προπονείται κανονικά.

Τέλος, ο άτυχος Βασίλης Φασίδης, που υπέστη ρίξη χιαστού στο ματς της Καρδίτσας, θα χειρουργηθεί το πρωί της Τρίτης (7/2) σε ιδιωτική κλινική της Θεσσλονίκης και φυσικά θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.