ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 497 φορές

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: "Απαξίωση της κατηγορίας που η ίδια η κυβέρνηση δημιούργησε"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εξηγώντας τους λόγους που απέχει και αυτή από το πρωτάθλημα της SL2, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει απαξίωση από την κυβέρνηση μιας κατηγορίας που η ίδια δημιούργησε!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του νομού Ημαθίας για την απόφασή της να απέχει από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Έναν φίλαθλο κόσμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην εθελοντική προσπάθεια της σημερινής διοίκησης, μιας ομάδας που ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ανέβηκε μόνο μία κατηγορία!

Πριν αναλάβει η σημερινή διοίκηση τα ηνία της ομάδας, τον Αύγουστου του 2022, είχε την διαβεβαίωση από την πολιτική ηγεσία και την διοίκηση της SUPER LEAGUE 2, ότι τον Ιανουάριου του 2023 θα της καταβληθεί το 17% από την διανομή του στοιχήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα της SUPER LEAGUE 2.

Τονίζουμε επίσης ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αλλά ένα μερίδιο από τα κέρδη των παικτών που προέρχεται από την συμμετοχή τους στο στοίχημα.

Γνωρίζοντας από την ηγεσία της SUPER LEAGUE 2, ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έχει διαθέσει περίπου 35.000.000 για όλο τον Επαγγελματικό Αθλητισμό, αυτό σημαίνει 6.000.000 περίπου για την δική μας κατηγορία.

Και ενώ η κυβέρνησή μας των 3,5 τελευταίων ετών μας έχει κάνει υπερήφανους για όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει μέσα στις παγκόσμιες συγκυρίες που καλέστηκε να αντιμετωπίσει και πέτυχε, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές, βλέπουμε μια απαξίωση της κατηγορίας που αυτή δημιούργησε, μη γνωρίζοντας τον λόγο.

Καλούμε τον Υφυπουργό μας κο Αυγενάκη, τον οποίο στηρίξαμε στην δημιουργία της κατηγορίας αυτής -SUPER LEAGUE 2- με τον δέοντα σεβασμό στο πρόσωπό του, να επιμεληθεί και να δώσει τη σωστή έκβαση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας απασχολεί σαράντα και πλέον εργαζομένους, των οποίων το μέλλον θα είναι αβέβαιο και τριακόσιους ερασιτέχνες -νέους- όλων των κατηγοριών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ.

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κο ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ κο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ γιατί άκουσαν τους προβληματισμούς της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ".

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΑ: