ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 837 φορές

Γρουσούζικη...

Η 13η αγωνιστική της SL2 ήταν γρουσούζικη για την «Βασίλισσα», αφού γνώρισε άδικη ήττα στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με σκορ 1-0 και έχασε δύο παίκτες, των οποίων τις υπηρεσίες θα στερηθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Φασίδη που στο 19' τραυματίστηκε σοβαρά (οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού) και τον Κολλαρά που εξύβρισε τον διαιτητή στις καθυστερήσεις και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Επίσης μία ακόμη άτυχη στιγμή του παιχνιδιού ήταν και το δοκάρι του Περδίκη, λίγο πριν το φινάλε, αλλά και το γεγονός ότι δέχθηκε το γκολ πριν προλάβει να γίνει η αλλαγή του Φασίδη, ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο!

Αγωνιστικά, ο Σπύρος Μπαξεβάνος «ανακάτεψε την τράπουλα» στην αρχική 11άδα, ξεκινώντας το παιχνίδι με τον Βενετικίδη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος ήταν σταθερός τις λίγες φορές που χρειάστηκε. Πλάγια μπακ είχε τον Ντουμάνη από δεξιά και τον Μουχάλη από αριστερά, με τον πρώτο όσο αγωνίστηκε να περιορίζεται κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα και τον δεύτερο να έχει πολύ καλή παρουσία, βοηθώντας στην επανάληψη και στην ανάπτυξη της ομάδας του από τα πλάγια.

Οι δύο στόπερ ήταν οι Περδίκης, Κολλαράς, που στάθηκαν επίσης καλά, με τον πρώτο να είναι εξαιρετικός, τόσο στον αέρα, όσο και χαμηλά. Φασίδης και Μπλέτσας αγωνίστηκαν στον άξονα, με άτυχο τον πρώτο, με τον τραυματισμό του και τον δεύτερο να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις.

Πιο αισθητή ήταν η παρουσία του Μπελεβώνη από τους μεσοεπιθετικούς, αφού, τόσο ο Γιουκούδης, που κινήθηκε πίσω από τον φορ, όσο και ο Ελευθεριάδης απο αριστερά, δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους, ενώ ο Μπουόλι στην κορυφή της επίθεσης, στην πρώτη ώρα του αγώνα, δεν ήρθε ιδιαίτερα σε επαφή με τη μπάλα, αντίθετα με το τελευταίο 20λεπτο, οπότε έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή.

Στην παρθενική του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα ο Μανωλιούδης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Φασίδη, παίζοντας αμυντικό χαφ, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Στην επανάληψη ο Παπαχρήστος που επέστρεψε στην ενεργό δράση ύστερα από περίπου τρεις μήνες, αντικατέστησε τον Ντουμάνη και έβαλε το δικό του λιθαράκι στο αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας του στην επανάληψη. Ο Κατσούκης που πήρε την θέση του Μπελεβώνη, αξίζει με την εμφάνισή του, παραπάνω λεπτά συμμετοχής από τα 15΄που έπαιξε, ενώ ο Ιωάννου κινήθηκε ικανοποιητικά και βοήθησε στα τελευταίο 20λεπτο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ» (30/1/23)