ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 622 φορές

Τα Τμήματα Υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ για Στέλιο Μαραγκό

Σημαία στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας της ΒΕΡΟΙΑΣ αποτελεί ο μέχρι πρότινος αρχηγός μας ο Στέλιος Μαραγκός.

Ο Στέλιος Μαραγκός ο δικός μας Στέλιος αυτός που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας στην σύγχρονη ιστορία ο Στέλιος μετά από μια σπουδαία καριέρα 15 περίπου χρόνων, αποφάσισε να ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στο αγαπημένο του άθλημα με την αγαπημένη του-μας ομάδα τη "βασίλισσα" του βορρά.

Ο Στέλιος Μαραγκός που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2010, αγωνίστηκε σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, με τις φανέλες της Βέροιας, της Δόξας Δράμας, του Πλατανιά, της Καβάλας, του Άρη, της Κέρκυρας, της ΑΕΚ Λάρνακας και της ΑΕΠ Βέροιας.

Αντάξιος συνεχιστείς πολλών ακόμα εμβληματικών αρχηγών της ομάδας σε καλά αλλά και σε δύσκολα χρόνια της ομάδας στάθηκε ως ο ιστός που κρατούσε την σημαία της ομάδας ψηλά για να την βλέπουν πάντα όλοι ακόμα και όταν πολλοί πίστευαν ότι το καράβι της ομάδας βυθιζόταν.

Αποτελεί θεματοφύλακα των ιδεών και αξιών που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας.

Αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία, που αγαπούσε το άθλημα και αγάπησε περισσότερο την ομάδα.

Στάθηκε προσφέροντας ακόμα και μια μικρή αγκαλιά ή μια λέξη σε κάθε αθλητή συμπαίκτη η αντίπαλο κάθε ηλικίας, φωτεινό παράδειγμα αθλητή και ανθρώπου.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα αντιπροσωπεύουν τον άνθρωπο – αθλητή Στέλιο Μαραγκό, το πιο σίγουρο όμως είναι ότι θα αποτελεί παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους αυτούς τους μικρούς σε ηλικία αθλητές που εκπαιδεύονται στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Για όλα αυτά που προσέφερες και ελπίζουμε να προσφέρεις στο μέλλον Στέλιο σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε καλή τύχη όπου και αν βρίσκεσαι με ότι και αν ασχοληθείς και ελπίζουμε σύντομα να βρίσκεσαι πάλι κοντά μας.