ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 623 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Το πρόβλημα ψυχολογίας και η πίστη για τη νίκη!

Την πρώτη της νίκη στο 2023 πανηγύρισε την Κυριακή (22/1) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία για την 12η αγωνιστική της SL2, επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Ήταν μια δίκαιη νίκη για τους "κυανέρυθρους", παρότι έδειξαν να έχουν ένα πρόβλημα ψυχολογίας από την δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε, μετά την αποχώρηση του αρχηγού τους Στέλιου Μαραγκού και τα όσα συνέβησαν, αλλά και την δυσχερή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Το άγχος ήταν φανερό, με τα πολλά λάθη που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, όμως εκείνο που δεν μπορεί να προσάψει κανείς στους παίκτες της "Βασίλισσας", είναι ότι δεν τα έδωσαν όλα για τους τρεις βαθμούς και ότι δεν έδειξαν πίστη για τη νίκη. Απεναντίας, έτρεξαν, έδωσαν πολλές μονομαχίες και δεν τα παράτησαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με αποτέλεσμα να ανταμειφθούν με δύο τέρματα!

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ξεκίνησε τον αγώνα με τον Βενετικίδη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερη πίεση, τους Ντουμάνη, Κολλαρά πλάγιους μπακ, που βοήθησαν κυρίως επιθετικά την ομάδα τους με τις πλαγιοκοπήσεις τους και τους Στίκα, Μασούρα (επιστρατεύτηκε σε αυτή την θέση ελλείψει άλλου, αφού και ο Περδίκης ταλαιπωρήθηκε τελευταία από μία τροφική δηλητηρίαση) στις θέσεις των δύο στόπερ, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα με τους αντιπάλους επιθετικούς, ενώ ο πρώτος προωθήθηκε αρκετές φορές.

Στον χώρο του κέντρου, οι Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, ήταν τα δύο αμυντικά χαφ της «Βασίλισσας», με τον πρώτο να κάνει και πάλι ένα μεστό παιχνίδι και τον δεύτερο να είναι καλός στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη να μην αποφεύγει τα λάθη, κυρίως σε μεταβιβάσεις.

Οι Φασίδης, Μπελεβώνης ξεκίνησαν στα άκρα της επίθεσης, με τον Βεροιώτη επιθετικό να τον... αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα σε κάθε επαφή του με τη μπάλα, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον Αγρινιώτη διεθνή, ο οποίος δεν βρέθηκε σε ιδιαίτερα καλή μέρα. Πίσω από τον προωθημένο Μπουόλι, που εξιλεώθηκε για την πολύ μέτρια εμφάνιση χάρις στο γκολ που πέτυχε, ήταν ο Γιουκούδης, που άλλαζε θέση με τον Φασίδη, αλλά δεν έδειξε την εικόνα που θα περίμενε κανείς.

Ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, κάτι που του βγήκε, αφού ο Μουχάλης που στο 72΄πήρε την θέση του Ντουμάνη, ήταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, ενώ ο Ελευθεριάδης που αντικατέστησε τον Μπελεβώνη στο 64΄, ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ. Επίσης, στο 64΄ο Στίκας παραχώρησε την θέση του στον Περδίκη και στο 72΄ο Γιουκούδης στον Ιωάννου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (23/1/23)