ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1922 φορές

Σοβαρό θέμα με Ανυφαντάκη στην "Βασίλισσα"!!!

Σοβαρό θέμα δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/12) στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όσον αφορά κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, με αποτέλεσμα η διοίκηση δια στόματος του αντιπροέδρου Στέφανου Αποστολίδη να προβεί σε δριμύ κατηγορώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης σε συνάντηση που είχε με τον Στ. Αποστολίδη, του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, κάνοντας λόγο για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο και τον αναγκάζει να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, αλλά μιλώντας και για οικονομικά θέματα, αν και ο ίδιος είναι πληρωμένος έως το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο αντιπρόεδρος της "Βασίλισσας" του ζήτησε να παραμείνει, τουλάχιστον έως το φινάλε της χρονιάς, ώστε να παίξει η ομάδα τα τρία κρίσιμα ματς που ακολουθούν, με Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό Β', κάτι όμως που δεν φαίνεται να δέχθηκε ο Ρεθυμνιώτης προπονητής, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την πρόθεσή του να μιλήσει σήμερα στους παίκτες για να τους αποχαιρετήσει!

Ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε φυσικά και η ομάδα της Επισκοπής, που σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχει προσεγγίσει για τον πάγκο της τον Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος από την πλευρά του δεν τίμησε το συμβόλαιό του με την "Βασίλισσα" και το κυριότερο δεν δέχτηκε να παραμείνει έστω για τα τρία επόμενα ματς στον πάγκο της, όπως του ζητήθηκε!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα...