ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1166 φορές

"Έσπασε το ρόδι" η ΒΕΡΟΙΑ 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 του σκληροτράχηλου Αλμωπού Αριδαίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η «Βασίλισσα» αν και δεν έπιασε απόδοση ανάλογη προηγούμενων αγώνων, έχοντας και αρκετό άγχος, έφτασε τελικά στην πολυπόθητη νίκη μέσα σε ένα βαρύ γήπεδο, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουκουβάλας και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ορφανίδης στο 84ο λεπτό!

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο 10λεπτο απείλησαν τρεις φορές την αντίπαλη εστία, με σουτ των Μανωλάκη (7’), Γιουκούδη (8’) και Πέττα (9’), εκ των οποίων τα δύο πρώτα κατέληξαν λίγο άουτ και το τρίτο αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο.

Οι Βεροιώτες στη συνέχεια ισορρόπησαν σιγά σιγά τον ρυθμό και στο 12’ ο Φασίδης από καλή θέση δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι (;) αμυντικού του Αλμωπού μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 32’ μετά από γέμισμα του Μπούζα, ο Στίκας έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, στην καλύτερη ευκαιρία της «Βασίλισσας» στο πρώτο μέρος, ενώ στο 36’ ο Φασίδης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση όμως ο Ντόκιτς μπλόκαρε.

Τελευταία καλή στιγμή στο α’ ημίχρονο στο 39’ όταν μετά από λάθος του Παπαχρήστου, ο Παρασκευάς πήρε τη μπάλα και σούταρε διαγώνια λίγο μέσα από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε ιδιαίτερα ο ρυθμός, με το ματς να είναι ισορροπημένο και τη μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια μεγάλη φάση στο ματς.

Στο 58’ ο Ανυφαντάκης έριξε στο ματς τους Ντουμάνη, Μπλέτσα και Ιωάννου θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, η οποία κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 64’ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ντόκιτς έδιωξε δύσκολα το μακρινό σουτ του Μπούζα.

Στο 66’ ο Μαραγκός υπό πίεση μέσα από τη μικρή περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, με τους Βεροιώτες να ζητούν πέναλτι, ενώ στο 73’ το απευθείας φάουλ του Ορφανίδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά στο 84’ η «Βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουκουβάλα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ορφανίδης γράφοντας το 1-0!

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή σε σουτ του Πέττα που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικήτρια τη ΒΕΡΟΙΑ!

Διαιτητής ήταν ο Στρατούδης από τον Έβρο, με βοηθούς τους Σακάλογλου (Καβάλας) και Καραγιάννη (Θράκης).

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης (58’ Ντουμάνης), Παπαχρήστος (73’ λ.τ. Κατσούκης), Στίκας, Μαραγκός, Μπούγας, Ισαακίδης (58’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (87’ Μασούρας), Μπελεβώνης (58’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας, Φασίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡ. (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας (Σουλιώτης 86'), Γιουκούδης (Πέλκας 75'), Πέττας, Έππας (Τσιπούρας 89'), Κέρθι (Ασλαμπάλογλου 75'), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς (Γιαλαμούδης 85'), Παπαδόπουλος, Μανωλάκης..

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/12…