ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2001 φορές

Θεσπρωτός - ΒΕΡΟΙΑ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ηγουμενίτσα η ΒΕΡΟΙΑ, μένοντας στο 1-1 με τον τοπικό Θεσπρωτό, για την 4η αγωνιστική της SL2.

Η "Βασίλισσα" για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ανώτερη μέσα στο γήπεδο, είχε τις κλασικότερες ευκαιρίες με το μέρος της, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Δέχθηκε και πάλι ένα τέρμα σε αντεπίθεση, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στην επανάληψη προσπάθησε για το καλύτερο, έφτασε στην ισοφάριση όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω για να φύγει με το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 7' έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Παπαχρήστου ο Μπελεβώνη από το σημείο του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Τσιμόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά!

Στο 16' και 19' οι Μπούζας και Μπουκουβάλας δεν κατάφεραν να απειλήσουν από καλή θέση, με τους γηπεδούχους σταδιακά να προσπαθούν να ισορροπήσουν τον ρυθμό και στο 31' να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Ρίζος έβγαλε επικίνδυνη σέντρα και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε προ του Μπονίγια.

Οι "κυανέρυθροι" στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου προσπάθησαν να γίνουν περισσότερο πιεστικοί και στο 38' είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα προς την περιοχή του Θεσπρωτού, οι Φασίδης, Ιωάννου και Μπελεβώνης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε αλλεπάλληλα σουτ, με τον γκολκίπερ του Θεσπρωτού να σώζει την εστία του!

Ότι δεν κατάφεραν οι Βεροιώτες, το έκαναν οι γηπεδούχοι, αφού στο 41' βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μπονίγια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" τη μπάλα για τον Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0!

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε και πάλι καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς όμως οι παίκτες της να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία.

Τελικά η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 64' όταν μετά από ψηλοκρεμαστή σέντρα από δεξιά του Μπουκουβάλα, ο Φασίδης μπήκε με φόρα και έπιασε την δυνατή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιμόπουλου για το 1-1.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Στίκα κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ του Θεσπρωτού, ενώ στο 71' τεράστια ευκαιρία όταν ο Μπούζας έβγαλε με το κεφάλι για τον Μπουκουβάλα, αυτός φάτσα με την εστία κι ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει, ο Μαρτίνεζ έσωσε πάνω στη γραμμή του τέρματος του Θεσπρωτού!

Στο 76' μετά από βαθιά μπαλιά του Τρομπούκη για τον Ρούση που έμπαινε επικίνδυνα, ο Στίκας πρόλαβε και απομάκρυνε με προβολή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τρομπούκης γλίτωσε την απευθείας κόκκινη (πήρε κίτρινη) για μαρκάρισμα από πίσω!

Στο 80' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μπονίγια ως οφσάιντ, ενώ στο 90' το δυνατό σουτ του Μίγγου από το ύψος της περιοχής, έφυγε μόλις άουτ, με το 1-1 να παραμένει και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Νάστος (Πρέβεζας / Λευκάδας)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60' λ.τ. Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ (86' Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάκης (74' Ρούσης), Κωνσταντίνου (86' Δρίτσας), Μπονίγια.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85' Περδίκης), Ορφανίδης (75' Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/11...