ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 915 φορές

Στ. Αποστολίδης: Δωρεάν είσοδος στους αγώνες της ΒΕΡΟΙΑΣ με την «MyVeriaCart»

ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η «Μy Veria Card» ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Με κεντρικό μήνυμα «Όλη η Πόλη, Όλοι Μαζί» τίθεται τις μέρες αυτές σε κυκλοφορία η νέα εκπτωτική κάρτα «Μy Veria Card». Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας στις 6:00 το απόγευμα,  έγινε η επίσημη παρουσίαση της «Μy Veria Card», στην οποία σε πρώτη φάση συμμετέχουν πέντε φορείς της Βέροιας και συγκεκριμένα ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος, η Ομοσπονδία  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων και η ΠΑΕ Βέροια.

Η απόφαση για την δημιουργία της «MyVeriaCard» ήταν αποτέλεσμα ενός «Σύμφωνου Συνεργασίας» που συνυπέγραψαν οι προαναφερόμενοι πέντε φορείς της Βέροιας και με αρωγό-συμπαραστάτη το Επιμελητήριο Ημαθίας, κρίνοντας πως με αυτήν την πρωτοβουλία θα έρθουν πιο κοντά οι τοπικές επιχειρήσεις με τους καταναλωτές, προς όφελος και των δύο πλευρών.

Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου: «ΜyVeriaCard» την τόνωση της τοπικής οικονομίας

H «MyVeriaCard» ουσιαστικά λειτουργεί ως Εκπτωτική Κάρτα μέσω της οποίας παρέχονται διάφορα προνόμια στους καταναλωτές που την χρησιμοποιούν, τα οποία μεταξύ άλλων μπορεί να είναι, εκπτωτικά κουπόνια, επιταγές επιστροφής χρημάτων, προϊοντικά δώρα κλπ, τα οποία χορηγούνται από τις εταιρείες των οποίων τα προϊόντα προτιμά ο καταναλωτής και φυσικά είναι συμβεβλημένα μέλη.

Όπως είναι γνωστό, οι κάρτες αυτού του τύπου ανήκουν στην κατηγορία των σύγχρονων μεθόδων marketing, οι οποίες θεωρούνται απολύτως επιβεβλημένες για κάθε επιχείρηση που αισιοδοξεί να καταλάβει σεβαστό μερίδιο της αγοράς στην οποία απευθύνεται.

«Τα καταστήματά μας προσφέρουν την κάρτα «ΜyVeriaCard» που με την χρήση της οι καταναλωτές-μέλη κερδίζουν προϊόντα, εκπτώσεις και συμμετοχές σε κληρώσεις και ειδικές ενέργειες» μας είπε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα Τσιοπουρίδου και συμπλήρωσε πως «οι πολίτες της περιοχής μας μπορούν να αποκτήσουν αυτήν την κάρτα και σε κάθε επίσκεψή τους στα καταστήματά μας θα επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματά της. Παράλληλα θα υπάρξει τόνωση της τοπικής οικονομίας με την αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων και το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσουν οι καταναλωτές από τις εκπτώσεις».

Πως θα αποκτήσετε την «MyVeriaCard»

Όπως προαναφέραμε, τις μέρες αυτές σε διάφορα σημεία της Βέροιας και φυσικά από τους συλλόγους του «Συμφώνου Συνεργασίας» θα διατίθενται οι κάρτες. Μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα αφού συμπληρώστε την αίτηση καταβάλλοντας το ποσό των 20 ευρώ για ετήσια συνδρομή και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άμεσα ή στις επόμενες αγορές-υπηρεσίες σας.

Με την επίδειξή της στα συμβεβλημένα καταστήματα που θα έχουν το ειδικό σήμα της «MyVeriaCard» θα έχετε έκπτωση επί της τιμής των προϊόντων που θα αγοράσετε ή τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. Το ύψος της έκπτωσης ορίζεται διαφορετικά από το κάθε κατάστημα και για κάθε είδος. Η «ΜyVeriaCard» θα ισχύει και για την δωρεάν είσοδο στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ Βέροια που θα διεξάγονται στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Η είσοδος των φιλάθλων με την χρήση της «ΜyVeriaCard» θα γίνεται από συγκεκριμένη είσοδο του σταδίου και για συγκεκριμένη κερκίδα.

Επίσης θα βγει στον «αέρα» και το siteτης «MyVeriaCard» στο οποίο θα υπάρχει ο κατάλογος των συμβεβλημένων καταστημάτων με τον δικό τους σύνδεσμο όπου θα αναφέρουν εκπτώσεις και προσφορές.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο https://myveria.gr/ και εκεί θα βρουν όλες τις διαδικασίες για την  εγγραφή τους και την απόκτηση της κάρτας.

Όπως αναφέρεται στο myveria.gr«τασυνεργαζόμενα καταστήματα ή αλλιώς τα myVeriaspot είναι τα δικά μας καταστήματα, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους «επαγγελματίες» ιδιώτες, να διαφημίσουν την επιχείρησή τους στο επίσημο site του MyVeria.gr, στα socialmedia όπως το Facebook και το Instagram, σε κληρώσεις και διαγωνισμούς που θα τρέχουν ανά διαστήματα, και όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας (*έως 31/8/23). Έτσι, με αμφίδρομο όφελος, από εμάς για μας δημιουργούμε ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματικών και ανταποδοτικών σχέσεων ανάμεσα στα μέλη μας».

Τέλος, κάθε μήνα θα γίνεται και κλήρωση δώρων για τους κατόχους της «MyVeriaCard». Στην κληρωτίδα θα μπαίνουν αυτόματα οι κάτοχοι των καρτών οι οποίοι θα ενημερώνονται τόσο από το site, όσο και με μηνύματα στα κινητά που τα δηλώσουν.

Στ. Αποστολίδης: Δωρεάν είσοδος στους αγώνες της Βέροιας με την «MyVeriaCart»

Ένα ακόμα σημαντικό προνόμιο που παρέχει  η «MyVeriaCart», είναι η δωρεάν είσοδος των φιλάθλων στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας. Και αυτό αποτελεί οικονομική διέξοδο γι αυτούς που αδυνατούσαν να αγοράσουν ακόμα και ένα εισιτήριο διαρκείας των 100 ευρώ.

Για την προσπάθεια αυτή ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Στέφανος Αποστολίδης μας είπε ότι «πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια, αρκεί ο κόσμος να κατανοήσει την πολύπλευρη χρησιμότητά της. Γι αυτό και η ΠΑΕ Βέροια από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτήν την ιδέα, σε μια προσπάθεια που κάνει όλη η πόλη για να βρεθεί μαζί. Η «MyVeriaCart»είναι ονομαστική και ανταποδοτική. Και το επισημαίνω αυτό γιατί κάποιος που θα πληρώσει 20 ευρώ για να πάρει την κάρτα, σίγουρα θα το πάρει πίσω και πολλαπλάσια, μέσα από τις εκπτώσεις».

Καταλήγοντας ο Στέφανος Αποστολίδης επισήμανε πως «η ΠΑΕ Βέροια προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλους τους κατόχους αυτής της «MyVeriaCart»για να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες. Αυτό θα τους επιφέρει κέρδος 80 ευρώ, καθώς το εισιτήριο διαρκείας για εκείνες τις θύρες κοστίζει 100 ευρώ για όλες τις αναμετρήσεις. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε την δυνατότητα και σ΄ αυτούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν ακόμα και ένα φτηνό εισιτήριο διαρκείας. Πιστεύω ότι στην συνέχεια θα συμμετέχουν και άλλοι φορείς της πόλης σ΄ αυτήν την προσπάθεια».

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΒΕΡΟΙΑ" (21/11/22)