ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 751 φορές

Αντιδρά στην παραχώρηση του γηπέδου της η ΒΕΡΟΙΑ - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Αντιδρά η "Βασίλισσα" στην παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου Βέροιας για το ματς του Απόλλωνα Πόντου με τον Διαγόρα Ρόδου, την Κυριακή 6/11 και μια μέρα μετά το δικό της παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β'!

Με ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν συναινεί σε αυτή την απόφαση της διοργανώτριας (για να μην καταστραφεί ο χλοοτάπητας), η οποία πάρθηκε χωρίς να ενημερωθεί η Βεροιώτικη ΠΑΕ, και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη για όποιες επιπτώσεις υπάρξουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε αναβρασμό βρίσκεται η ομάδα μας, με την απόφαση της διοίκησης της SL2, να ορίσει τον παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Διαγόρα Ρόδου, να γίνει στο γήπεδό μας, την Κυριακή 6 /11/2022, μεταφέροντας το παιχνίδι της ομάδας μας μία ημέρα νωρίτερα.

Ο ορισμός αυτός έγινε, χωρίς να ερωτηθεί ή να ενημερωθεί πρώτα ο ιδιοκτήτης του γηπέδου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, παρ' ότι ο πρόεδρός μας κ. Στέργιος Διαμάντης, ήταν παρών χθες Τρίτη στην συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της κατηγορίας.

Το κυριότερο όμως για εμάς είναι ότι, ο χλοοτάπητας δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, με αποτέλεσμα όλο τον τελευταίο 1,5 μήνα, οι υπεύθυνοι γεωπόνοι και υπάλληλοι συντήρησής του, να προσπαθούν με "νύχια και με δόντια" να κάνουν ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να τον φέρουν στην επιθυμητή κατάσταση. Γι' αυτό άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα μας, πέραν του αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά, δεν έπαιξε άλλο παιχνίδι στην έδρα της, δίνοντας όλα τα φιλικά προετοιμασίας μακριά από αυτήν.

Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο, ότι δύο αγώνες σε διάστημα δύο ημερών και μάλιστα με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που προβλέπονται, θα επιβαρύνουν κατά πολύ τον χλοοτάπητα, με κίνδυνο την καταστροφή του, τη στιγμή που έχουμε δαπανήσει χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τον φέρουμε σε μία κατάσταση που να επιτρέπει να διεξάγεται ένα παιχνίδι κάθε 7 μέρες, όπως μας συνέστησαν οι υπεύθυνοι.

Για τον λόγο αυτό, δεν συναινούμε στην απόφαση της διοργανώτριας να παραχωρήσει το γήπεδό μας στη ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, αναλαμβάνοντας κάθε ευθύνη για όποιες επιπτώσεις υπάρξουν.

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου και ευχαρίστως να την φιλοξενούσαμε, αν το επέτρεπαν οι γηπεδικές και καιρικές συνθήκες, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επιφυλασσόμεθα να το πράξουμε, όποτε μας ζητηθεί στο προσεχές μέλλον, αρκεί να μεσολαβεί διάστημα μιας εβδομάδας από δικό μας παιχνίδι.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ