ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 861 φορές

Φιλική ήττα για τη μέτρια ΒΕΡΟΙΑ στη Λάρισα

Φιλική ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στην Λάρισα από την ΑΕΛ, σε φιλικό παιχνίδι «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου.

Η «Βασίλισσα», που αγωνίστηκε χωρίς τον ανέτοιμο Μασούρα, παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα και σε αυτό το ματς, έχοντας ένα κακό πρώτο 45λεπτο και δείχνοντας ένα βελτιωμένο πρόσωπο στην επανάληψη.

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ όπως προαναφέραμε ήταν… σκιά του καλού εαυτού της, θυμίζοντας το αντίστοιχο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Νωχελική, ασύνδετη, χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας και με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να επισκεφθεί αρκετές φορές την εστία του Βενετικίδη και να πετύχει το γκολ στο 45' με τον Πλέγα.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες στο 2’ με την κεφαλιά του Τσουμάνη να φεύγει άουτ, στο 26’ με το απευθείας φάουλ του Κ. Παπαγεωργίου που έδιωξε δύσκολα ο Βενετικίδης, στο 27’ με την κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 42’ με το σουτ του Κ. Παπαγεωργίου που απέκρουσε ο γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στον αντίποδα, οι «κυανέρυθροι» δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Θεοδωρόπουλου, έχοντας ένα σουτ του Φασίδη στο 3’ που μπλόκαρε ο πορτιέρο της ΑΕΛ, ένα σουτ του Ορφανίδη στο 17’ που είχε την ίδια κατάληξη και ένα γύρισα του Ορφανίδη στο 43’ από πλάγια θέση που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν κάπως καλύτερα στο γήπεδο και στο 56’ το σουτ του Μπουκουβάλα από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 58’ ο Γκουτσίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Μπουόλι που ήταν έτοιμος να σκοράρει και τον ανέκοψε.

Οι πολλές και συνεχόμενες αλλαγές έριξαν στην συνέχεια τον ρυθμό του αγώνα, με τους Λαρισινούς να έχουν μια κλασική ευκαιρία στο 74’ με τον Γαρουφαλιά να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της ΒΕΡΟΙΑΣ με κεφαλιά και τους «κυανέρυθρους» να απαντούν στο 78’ με το διαγώνιο σουτ του Στίκα μέσα από την περιοχή να φεύγει λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές στιγμές που δεν τις αξιοποίησαν, με το 1-0 να παραμένει έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΛ Χαράλαμπου Μπλιώνα, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46’ Σολούκος), Παπαγεωργίου Α, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης (59’ Μαυρίας), Ηλιάδης, Πλέγας (68’ Αντράντα), Παπαγεωργίου Κ. (59’ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης (59’ Μιλτιάδης), Τσουμάνης  (46’ Γλυνός) Νικολιάς (59’ Γαρουφαλιάς), Πεντρόζο (71’ Νίνο).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (59’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (34’ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Μαραγκός (75’ Περδίκης), Στίκας, Μπλέτσας (80’ Ισαακίδης), Μπούζας (68’ Κατσούκης), Ορφανίδης (80’ Γιαχτσίδης), Μπουόλι (59’ Μπελεβώνης), Φασίδης (80’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 31/10…