ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1379 φορές

Ήττα στο... τέλος για τη ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς, την ερχόμενη εβδομάδα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Κισσαμικό / Χανιά, έδειξε πως είναι η ΒΕΡΟΙΑ.

Η "Βασίλισσα του βορρά", μπορεί να γνώρισε την φιλική ήττα με 3-1 στα Γιάννενα από τον "σουπερλιγκάτο" ΠΑΣ, ο οποίος έπαιξε με όλους τους παίκτες του, όμως δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους που πέτυχαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έφτασαν στη νίκη.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό και μοιρασμένο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Να σημειωθεί ότι με τους "κυανέρυθρους" έπαιξε ως αλλαγή ο νεαρός επιθετικός Παναγιώτης Χαϊκάλης, ο οποίος δεν έκλεισε ακόμη, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Παπατζίκος, Σταμπολίδης, Μπούζας που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, όπως και ο Μπελεβώνης που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Με τον ΠΑΣ έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Μανσούρ Φοφανά.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Ο Κώστας Ανυφαντάκης παρέταξε τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, ακραίους αμυντικούς τους Ντουμάνη (δεξιά), Παπαχρήστο (αριστερά) και δίδυμο στα στόπερ τους Μαραγκό και Στίκα. Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Μπλέτσας και Μασούρας, με τον Ορφανίδη πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί ήταν οι Μπουκουβάλας (δεξιά) και Φασίδης (αριστερά), ενώ ο Ιωάννου μοναδικός προωθημένος.

Με την έναρξη της επανάληψης, την θέση του Μασούρα πήρε ο Κατσούκης, ο οποίος έπαιξε σε ρόλο "δεκαριού", με τον Ορφανίδη να πηγαίνει πιο πίσω σαν αμυντικό χαφ.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

4' Κοντινό πλασέ του Μπουκουβάλα, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.

5' Αδύναμο πλασέ του Ορφανίδη από το ύψος του πέναλτι, καταλήγει στα χέρια του Πριόρ.

7' Σέντρα από δεξιά για τον Μορέιρα που έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

13' Μετά από φάση διαρκείας και αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας, ο Ριένστρα γύρισε προς τον Παμλίδη, το πρώτο σουτ κόντραρε και ο Σταματελόπουλος που καραδοκούσε έγραψε με σουτ το 1-0!

22' Σέντρα του Ντουμάνη από δεξιά, ο Φασίδης πετάχτηκε και από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

38' Ωραία μπαλιά του Ριένστρα για τον Παμλίδη, αυτός μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Παπαδόπουλο που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

45' Παράλληλη σέντρα του Μπλέτσα, ο Πριόρ μπλόκαρε τη μπάλα προ του Μπουκουβάλα που ετοιμαζόταν να σκοράρει.

49' Ο Ροσέρο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην Βεροιώτικη περιοχή, έκανε και το φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών του Βενετικίδη.

52' Νέα ευκαιρία με τον Ροσέρο για τον ΠΑΣ που σούταρε ανενόχλητος από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

53' Μπροστινή μπαλιά του Μαραγκού για τον Φασίδη, αυτός ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή και υπό πίεση πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Αθανασίου, στέλνοντας τη μπάλα στα "παραθυράκι" της εστίας του για το 1-1.

62' Φασίδης και Μπλέτσας άλλαξαν ωραία τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, τελικός αποδέκτης έγινε ο Κατσούκης που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση, όμως καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία.

73' Πλασέ του Φοφανά υπό πίεση, ο Βενετικίδης έδιωξε σε κόρνερ.

75' Μετά από κόρνερ, ο Μπαλάν έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Βενετικίδης μπλόκαρε σταθερά.

83' Ο Ροσέρο κινήθηκε παράλληλα στην Βεροιώτικη περιοχή με τους αμυντικούς να μη μπορούν να τον μαρκάρουν και τον παίκτη του ΠΑΣ με ωραίο σουτ να στέλνει τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Βενετικίδη για το 2-1.

88' Ο Στ. Πήλιος έπαιξε το "1-2" με τον Φοφανά και σούταρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά απέκρουσε στην κλειστή γωνία του ο Βενετικίδης.

90'+ Κύρκου και Ροσέρο άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Τζίμα που με σουτ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1!

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κατσικογιάννης (Τσαντας, Γκέλης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Ριένστρα, Μπακαδήμας, Λιάσος, Σταματελόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Μπαλάν, Πήλιος, Φοφανά, Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Τσιρης, Αλ. Πήλιος, Ν. Λώλης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος (59' Βενετικίδης), Ντουμάνης (70' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Στίκας (59' Περδίκης), Μαραγκός, Μασούρας (46' Κατσούκης), Μπλέτσας (79' Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (64' Μπουόλι), Φασίδης (64' Δεμηρτζόγλου), Ορφανίδης (65' Ισαακίδης), Ιωάννου (59' Χαϊκάλης).

ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...