ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1493 φορές

Βασίλης Φασίδης: «Εκπληρώθηκε το όνειρό μου»

Δεν έκρυψε την χαρά του για τη μεταγραφή του στην ομάδα της πόλης του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Βασίλης Φασίδης.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει αγωνιστεί σε Π.Α.Ο.Κ., Ξάνθη, Αιγινιακό και Τρίκαλα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι εκπληρώνει το όνειρό του, να φορέσει δηλαδή την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο kerkidasport.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα της πόλης μου, στην "Βασίλισσα του Βορρά", της οποίας ήθελα απο μικρός να ειμαι ένα κομμάτι της ιστορίας της. Το όνειρό μου, έστω και στα 26 μου εκπληρώθηκε και γι' αυτό, όπως είπα στην αρχή, ειμαι πολύ χαρούμενος.

Ένας πρόσθετος λόγος, που δυνάμωσε την επιθυμία μου να έρθω στην ομάδα της γενέτειράς μου, ήταν η διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία από τότε που ανέλαβε, ζητούσε να με εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, δείχνοντας ότι με υπολογίζει στη νέα προσπάθεια που κάνει.

Δεν θα μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ, γιατί, γνωρίζω την πόλη, θα ειμαι κοντά στην οικογένειά μου, γνωριζόμαστε με τους περισσότερους συμπαίκτες μου, με κάποιους από τους οποίους παίξαμε και σε άλλες ομάδες, δεν υστερώ σε φυσική κατάσταση, γιατί έχω κάνει προετοιμασία, όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ και γενικά το κλίμα που βρήκα στη νέα μου ομάδα είναι πολύ καλό και γνώριμο σε μένα.

Είμαι σίγουρος, ότι με υπομονή και επιμονή όλοι μαζί, θα "χτίσουμε" μία νέα ομάδα, η οποία θα ανταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αλλά και στην μεγάλη ιστορία της".