ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2080 φορές

Επέστρεψε στις φιλικές νίκες η ΒΕΡΟΙΑ 1-0 τον Μακεδονικό (φωτο)

Στις φιλικές νίκες και στις καλες εμφανίσεις επέστρεψε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το απόγευμα της Κυριακής (4/9) επικράτησε με 1-0 του Μακεδονικού στο Δημοτικό στάδιο.

Το νικητήριο γκολ της "Βασίλισσας" σημείωσε με ωραίο σουτ στο 36' ο Πέτρος Ορφανίδης, με τους «κυανέρυθρους» να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία φιλικά, βγάζοντας ωστόσο και πάλι κάποιες αδυναμίες στο γήπεδο, τις οποίες θα δουλέψει στις προπονήσεις ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία, έχασε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπελεβώνη (14’), Μπλέτσα (28’), Δεμηρτζόγλου (32’) και Ορφανίδη (45’), ενώ πέτυχε και ένα τέρμα όπως προαναφέραμε με δυνατό σουτ του Πέτρου Ορφανίδη από πλάγια θέση στο 36’ έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μπελεβώνη.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν προσέχοντας περισσότερο τα νώτα τους και προσπαθώντας σε κάποια κόντρα να κάνουν την ζημιά. Στο 1ο λεπτό ο πρώην Βεροιώτης Αλμπέρτο Σιμόνι σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 20’ και στο 39’ οι Μπουλάτοβιτς και Μπαγκόλα δεν κατάφεραν να σκοράρουν από καλή θέση.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, με την «Βασίλισσα» να διατηρεί την υπεροχή χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα και να φτάνει στην τελική επικράτηση.

Διαιτησία: Μελιτζανίδης, Μπέκας, Γκαλαΐτσης

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (57’ Ιωαννίδης), Μουχάλης, Παπαχρήστος (57’ Μπουόλι), Μαραγκός (58’ Περδίκης), Στίκας (76’ Σταμπουλίδης), Μπλέτσας (76’ Ισαακίδης), Μπούζας (62’ Γιαγτζίδης), Ορφανίδης (62’ Ιωάννου), Δεμηρτζόγλου (86’ Τασιόπουλος), Μπελεβώνης (76’ Τσέας), Μπουκουβάλας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης (46’ Ιωαννίδης), Χασάνογλου (46’ Τσιακούμης), Σαϊμπέρτ (46’ Κοτταρίδης), Λισγάρας (46’ Γιαννούσης), Μπαγκόλα (46’ Παναγιωτούδης), Γαρύφαλλος (46’ Γουνόπουλος), Λεωνιδόπουλος (46’ Ταχματζίδης), Σιμόνι (46’ Γρηγοριάδης), Μπουλάτοβιτς (46’ Ζαννάκης), Τσουκάνης (62’ Μπενάκης), Σαραντίδης (46’ Μπρατσιάνι).