ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1463 φορές

Στην πόρτα του Αρη o Αρβανιτίδης!

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι έτοιμος για το «μπάσιμο» στην κίτρινη ΠΑΕ την επόμενη εβδομάδα. Πολύ κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές

Με νέες δηλώσεις του χθες στο kerkidasport.gr, ο Γ. Αρβανιτίδης ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται στην ΠΑΕ Αρης. «Το αν θα ασχοληθώ μετά τη Βέροια με τον Άρη, ή με κάποια άλλη ομάδα, θα το δω μελλοντικά και αφού ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες και τα τυπικά για την οριστική μεταβίβαση των μετοχών μου στον κ. Καρυπίδη» δήλωσε χαρακτηριστικά, την ώρα που στου Χαριλάου οι φήμες εντείνονται για «μπάσιμο» του κ. Αρβανιτίδη στον Αρη την επόμενη εβδομάδα.

Οι γνωρίζοντες καλά το παρασκήνιο των συζητήσεων μεταξύ Αρη και Αρβανιτίδη μιλούν για «τελειωμένοdeal», που θα επικυρωθεί προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Εκτιμάται ότι ο κ. Αρβανιτίδης θα απεμπλακεί και τυπικά από τη Βέροια μέχρι την προσεχή Τρίτη και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος της έλευσής του στο «Κλ. Βικελίδης». Είναι χαρακτηριστικό ότι μιλώντας σε «δικούς του» ανθρώπους ο κ.Αρβανιτίδης όχι μόνο δεν διαψεύδει τα περί ενασχόλησής του με τον Αρη, αλλά τα επιβεβαιώνει και αφήνει να εννοηθεί πως έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία 24άωρα έχουν «παγώσει» όλα τα θέματα του Αρη, είτε αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό είτε στις χορηγίες. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο ο Καλαϊτζίδης περιμένουν να πάρει από βδομάδα το «χρίσμα» ο κ. Αρβανιτίδης, ώστε να κινηθούν με τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Όπως έγραψε και χθες η «Μ», ο κ. Αρβανιτίδης θα γίνει το «αφεντικό» της ΠΑΕ καταθέτοντας την εγγυητική επιστολή των 2,5 εκατ. για το άρθρο 106ια, ενώ στην προεδρία της ΠΑΕ θα παραμείνει ο κ. Στεφανίδης. Πιθανόν να γίνει μία μίνι αναδιάρθρωση στο δ,σ, ενώ δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο τεχνικό τιμ. Μεταξύ άλλων, πάντως, ο κ. Αρβανιτίδης διέψευσε κατηγορηματικά χθες τα σενάρια ότι σκέφτεται να δώσει το ΑΦΜ της Βέροιας στον Αρη.«Είναι δυνατόν να περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω πώς γράφτηκε αυτό και αν γράφτηκε σε κάποια χιουμοριστική στήλη, αλλά μόνο σαν αστείο μπορεί να εκληφθεί κάτι τέτοιο», σχολίασε.

Αγωνιά ο κόσμος

Μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές με τον Γιώργο Αρβανιτίδη και έχοντας πάντα τον φόβο ότι μπορεί κάτι να «στραβώσει» (με τόσα που έχουν δει τα μάτια τους…), είναι λογικό οι φίλοι του Αρη να αγωνιούν και να είναι δυσπιστούν. Από την άλλη είναι και η δεδομένη ανεπάρκεια του Παναγιώτη Στεφανίδη, που ενώ πριν δύο μήνες δήλωνε με βεβαιότητα ότι θα έρθουν χορηγίες ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, τώρα ξαφνικά λέει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα! Ο κόσμος φοβάται ότι αν ο Αρης συμμετάσχει στη Footballleague χωρίς να έχει τα οικονομικά εχέγγυα, κινδυνεύει με «κραχ» από προβλήματα τύπου Κουλουχέρη και όχι μόνο, ενώ από την άλλη δεν συζητάει την λύση άλλου ΑΦΜ. Γι’ αυτό υπήρξαν χθες αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου, μετά την τοποθέτηση του κ. Παπαγεωργίου, αλλά φαίνεται ότι η δρομολογούμενη εμπλοκή του κ. Αρβανιτίδη λειτουργεί καθησυχαστικά. 

Πηγή: metrosport.gr