ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2132 φορές

"Πανημαθιώτικο" κάλεσμα για το μέλλον της "Βασίλισσας του βορρά"

Ανοιχτή συγκέντρωση για την επόμενη μέρα της  «Βασίλισσας του βορρά», μετά από την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα, θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στην "Ελιά".

Όπως σας είχε προαναγγείλει το kerkidasport.gr, η ΒΕΡΟΙΑ περνάει στα χέρια τοπικών επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Στέφανο Αποστολίδη, ο οποίος υπογράφει και το «πανημαθιώτικο» κάλεσμα, όπου θα συμμετέχουν οι βουλευτές του νομού, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και οι αντιδήμαρχοι, ο αντιπεριφεριάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο εμπορικός σύλλογος και το Επιμελητήριο Ημαθίας, τοπικοί επιχειρηματίες και άλλοι φορείς και φυσικά οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Φίλοι της Βέροιας, της αγαπημένης μας «Βασίλισσας του Βορρά»,

Σας καλούμε την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 8 το βράδυ, στην αίθουσα «Sala» του πολυχώρου «Ελιά» για να συζητήσουμε το σήμερα και το αύριο της αγαπημένης μας «Βασίλισσας του Βορρά».

Ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις, σε μια κοινή προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια ομάδα σε νέες βάσεις. Μια ομάδα που θα είναι στα δικά σας χέρια. Μια ομάδα που θα έχει παρόν και μέλλον, στηριζόμενη στην μακρόχρονη και ένδοξη ιστορία της.

Ελάτε την Τετάρτη σε μια ιστορική συνάντηση που στο νέο πρωτάθλημα της Superleague2 θα έχει απόχρωση το βυσσινί και το μπλε!!!

Ομάδα Πρωτοβουλίας
για την ΠΑΕ Βέροια
Στέφανος Αποστολίδης