ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1755 φορές

Σε δύσβατα μονοπάτια μπαίνει η "Βασίλισσα"!

Δύσκολη προβλέπεται η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά την οριστική απόφαση των ιδιοκτητών της να αποχωρήσουν από την ομάδα, εάν δεν βρεθεί σοβαρή διάδοχη κατάσταση μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Η απεμπλοκή της οικογένειας Μπίκα δυστυχώς γίνεται την πιο κρίσιμη στιγμή για κάθε ομάδα, αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κάποιος για να "τρέξει" τα αγωνιστικά κυρίως θέματα, με πρώτο και καλύτερο το ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Και αυτό γιατί από τις 30/6 έληξαν πολλά συμβόλαια παικτών, οι οποίοι ήδη ειδοποιήθηκαν από την διοίκηση να ψάξουν αλλού την τύχη τους, ενώ λύθηκε ουσιαστικά η συνεργασία με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιάννη Πασά, αν και το συμβόλαιό του είχε διάρκεια για έναν ακόμη χρόνο. Το ίδιο ισχύει και με το προπονητικό τιμ που και αυτό βρίσκεται στον αέρα.

Η επόμενη μέρα λοιπόν για την "Βασίλισσα του βορρά" φαντάζει δυσοίωνη, αφού για 10 μέρες μέχρι να αποπνεύσει η προθεσμία της οικογένειας Μπίκα προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή, θα υπάρχει στην ουσία ένα "νεκρό" διάστημα για το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ στην συνέχεια θα απαιτηθεί κι άλλος χρόνος για να βρεθεί η διοικητική λύση και να αρχίσει να "τρέχει" η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν!

Αυτό που "πονάει" περισσότερο είναι ότι η ΒΕΡΟΙΑ πριν λίγες μέρες βρισκόταν μια ανάσα από την άνοδό της στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον κόσμο της να κάνει όνειρα για το μέλλον, όμως έφτασε πλέον να... φλερτάρει με την "διάλυση"!

Έστω και την τελευταία στιγμή περίμεναν όλοι να το ξανασκεφτεί η οικογένεια Μπίκα και να ανακοινώσει την παραμονή της στην ομάδα, είτε γιατί θα επικρατούσε ο "εγωισμός", είτε γιατί θα ήθελαν να συνεχίσουν το έργο τους, αφού με μεγάλο κόπο και ξοδεύοντας πολύ χρήμα έφτασαν την "Βασίλισσα" μέσα σε λίγα χρόνια από τα... αλώνια στα σαλόνια!

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφήνοντας τους φιλάθλους της ομάδας με μια πικρία, αφού πίστεψαν στην οικογένεια Μπίκα και περίμεναν από αυτή να φτάσει την ιστορική ΒΕΡΟΙΑ σε μεγάλες επιτυχίες, όπως άλλωστε δήλωναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της διοίκησης σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους.

Η απογοήτευση όμως από τον εμπαιγμό που έτυχαν από τα κέντρα αποφάσεων, υπερίσχυσε και τελικά τους οδήγησε στην αποχώρησή τους από την ομάδα, η οποία πλέον μπαίνει σε δύσβατα μονοπάτια...