ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1504 φορές

Αγωνία στον κόσμο της "Βασίλισσας" για την επόμενη μέρα

Σε αναμμένα κάρβουνα... συνεχίζει να κάθεται ο φίλαθλος κόσμος της "Βασίλισσας του βορρά", περιμένοντας τις εξελίξεις στα διοικητικά ζητήματα που προέκυψαν στην ομάδα, μετά την λήξη της φετινής σεζόν και την απογοήτευση από τη μη άνοδο στην SL1.

Όλοι αναμένουν πλέον την οικογένεια Μπίκα και συγκεκριμένα τον άνθρωπο που "τρέχει" την ομάδα, Αχιλλέα Μπίκα, να τοποθετηθεί σε συνέντευξη τύπου (θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες) και να αναφερθεί στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Βεροιώτικη ΠΑΕ, με κυριότερο φυσικά το αν θα συνεχίσουν ή όχι στο τιμόνι της ιστορικής ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε περίπτωση που τελικά η οικογένεια Μπίκα δεν συνεχίσει να διοικεί την "Βασίλισσα", τότε τα ηνία της θα αναλάβουν άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης τους, πιθανόν και κάποιοι συνεργάτες τους, όπως άλλωστε είχε γίνει και την πρώτη χρονιά της "αναγεννημένης" ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ημερομηνία "ορόσημο" είναι η 30η Ιουνίου, όπου μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στην ομάδα, αφού λήγουν και τα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών και θα πρέπει να γνωρίζουν τι θα γίνει, μιας και οι "σειρήνες" από άλλες ομάδες ηχούν ήδη για αρκετούς από αυτούς!