ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 998 φορές

Λαμία - ΒΕΡΟΙΑ: Το απίστευτο πανευρωπαϊκό ρεκόρ του μπαράζ!

Μια.. ιδιαίτερη ιστορία κρυβόταν πίσω από την αναμέτρηση της 18ης Ιουνίου ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια από την οποία αναδείχθηκε η 14η ομάδα της Super League για την περίοδο 20222/2023.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ότι αποτελούσε τον τελευταίο αγώνα πρώτης κατηγορίας σε ολόκληρη την Ευρώπη για τη σεζόν 2021/22!

Υπήρχε μόνο μία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε μια μέρα αργότερα – εκείνη μεταξύ της Χιρόνα και της Τενερίφης – ωστόσο, πρόκειται για ομάδες που τη φετινή χρονιά αγωνίστηκαν αμφότερες στη Segunda Division.

Το χαρακτηριστικό αυτό έκανε πράγματι μοναδικό τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά δεν έγινε επίτηδες. Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό πως ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού, Χρήστος Κουτσοσπύρος, αποδείχτηκε πως πόνταρε ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του θα πάρει κίτρινη κάρτα στο ματς. Όπως και συνέβη τελικά.

Η υπόθεση τράβηξε αρκετό καιρό, το πρωτάθλημα τελείωσε, ωστόσο η λίγκα δεν μπορούσε να επισημοποιήσει την τελική βαθμολογία έως ότου το αθλητικό δικαστήριο κρίνει εάν ο Παναιτωλικός έπρεπε να πέσει εκείνος στη Super League 2 ή όχι. Η απόφαση τελικά πάρθηκε στις 2 Ιουνίου, οι Αγρινιώτες αθωώθηκαν και τα ματς μεταξύ της Λαμίας και της Βέροιας τελικά ορίστηκαν για τις 11 και 18 Ιουνίου.

Την ίδια ώρα όλοι οι ποδοσφαιριστές των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης και του πλανήτη είχαν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους.

Πηγή: oneman