ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 832 φορές

Κασναφέρης: "Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες όπως η ΒΕΡΟΙΑ"

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης. Ο τιμ μάνατζερ της Λαμίας, μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία των Φθιωτών να παραμείνουν στην SL1 και ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες όπως η Βέροια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τη Λαμία, δήλωσε: «Μετά από αυτό που περάσαμε, θα έλεγα πως πήγαμε στον άλλο κόσμο και γυρίσαμε, έπεσαν μαλλιά, άσπρισαν τα υπόλοιπα, ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες, ήταν μία επίπονη διαδικασία. Είναι τεράστια αδικία για την Βέροια, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί ήταν πολύ ανταγωνιστική, δεν είχαν διαφορές οι δύο ομάδες και το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες όπως η Βέροια από την επαρχία και η επιτυχία μας είναι μεγαλύτερη επειδή έγινε απέναντι σε έναν πολύ καλό και ισάξιο αντίπαλο. Είναι άδικο και πρόκειται για μία καρικατούρα του ελληνικού πρωταθλήματος, γίνεται ας πούμε η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού να πέφτει κατηγορία και στη συνέχεια να παραμένει; Λογικό είναι οι ομάδες της Superleague 1 να αντιδρούν».

Για να προσθέσει για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρόβλημα είναι σύνθετο και μεγάλο, γιατί ο καθένας κοιτάει να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις, με κεντρική διαχείριση, εγγυημένα χρήματα από το στοίχημα και να μην εμφανίζεται ο κάθε... κομήτης να φτιάχνει μία ομάδα και να εξαφανίζεται. Μπήκα στο ποδόσφαιρο στα 18 μου, έφτασα στα 55 και δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα στο ποδόσφαιρο. Υπήρχε μία υπόθεση με τον Παναιτωλικό που κρατούσε από τον Φεβρουάριο και τράβηξε τόσο πολύ. Ποιος σκέφτεται τον Έλληνα ποδοσφαιριστή; Για αυτό θέλω να πω ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και της Βέροια. Όπως σε εμάς, μπράβο στους ποδοσφαιριστές, όπως συγχαρητήρια και στον Φέστα, γιατί αυτός έσωσε την ομάδα και αυτός έβαλε το κεφάλι του στα... σκατά. Γράφανε όλοι ότι θα φύγει ο Φέστα, δεν έπαιξε καλά η Λαμία, λες και είναι η Μπαρτσελόνα και όλοι που μιλάνε για τη Λαμία δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, όπως είπε και ο Αντέτζο, μετά το παιχνίδι ήμασταν 50 κιλά λιγότερο».

Για τον ίδιο, σημείωσε: «Είμαι κοντά στο να αποχωρήσω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι τελείως διαφορετικό και τώρα η του χρόνου θα σταματήσω. Δόξα τω Θεώ, καμία ομάδα δεν έχει πέσει από όσες είμαι, όπως πέρσι με τον Απόλλωνα, τον Ιωνικό αλλά τελειώνει η βενζίνη μου. 

Δεν μπορώ να απαρνηθώ κάποια πράγματα, πρέπει να τα λέω ξεκάθαρα, Παρασκευή και Σάββατο έχω ξυπνήσει από τις 5 το πρωί και να σκέφτεσαι τι θα γίνει αν η ομάδα να πέσει μέσα στην ίδια την πόλη; Τα δύο βράδια που πέρασα, αν είχαμε πέσει θα ήταν οι ελεύθεροι σκοπευτές στο κεφάλι μου. Στο οικονομικό κομμάτι όλοι μου έλεγαν ότι είμαι καλό παιδί, να βάλω πλάτη και θα τα βρούμε. Η Λαμία πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα, γιατί κάτι δεν έχει φιλοσοφηθεί σωστά και πρέπει να αλλάξει, γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι».

Για τον γάμο του Γιώργου Σαραμαντά: «Να ζήσει να είναι καλά, την Παρασκευή ξύπνησε με δηλητηρίαση, για αυτό δεν ξεκίνησε, έχει πάει 13 φορές τουαλέτα, Σάββατο ήταν ο Θεός με τον Θεό, πήγαινε για αναβολή το παιχνίδι, μετά το τέλος του αγώνα, ντόπινγκ κοντρόλ ο Σαραμαντάς, πέρασε πολλά το παιδί πριν τον γάμο του».

Ενώ ακόμα, υπογράμμισε:  «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Λαμίας, όπως και στους «Φαντομάδες» που ήταν εκεί, όπως όταν είχαν κάνει μία επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο, άκουσαν τι είπαμε, μας πίστεψα».

Πηγή: metrosport.gr