• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 369 φορές

Λεουτσάκος: «Ας είναι η ΒΕΡΟΙΑ η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά»

Ο Πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μετά το τέλος του αγώνα διαβάθμισης ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, στον οποίο παραβρέθηκε προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χρονιάς στη Λαμία, η Super League 2 προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναδείξει την κατάφορη αδικία του συστήματος ανόδου των ομάδων μας στην Super League 1.

Μια αδικία που αναγκάζει έναν πρωταθλητή ομίλου να δίνει δυο διπλούς αγώνες μπαράζ και να μην κερδίζει απευθείας την θέση του στην ανώτερη κατηγορία.

Μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα 34 ομάδων, να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλό της και να πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία με την περυσινή.

Τα δυο παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, έκαναν ακόμη πιο υπαρκτό το πρόβλημα. Αρκετοί από τους προέδρους της SL1 στηλιτεύουν πλέον το γεγονός. Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας και να ζητήσουν τον απευθείας προβιβασμό δυο ομάδων μας.

Οφείλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια που στους δυο αγώνες με τη Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Super League 1. Υπερείχε και άξιζε την άνοδο. Ας είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά».

Το... Υπουργείο Οικονομικών στο "Αθ. Διάκος"

Συνεργάζονται σε καθημερινή βάση στο Υπουργείο Οικονομικών, όμως το Σαββατο ηταν αντίπαλοι για 2 ώρες.

Ο λόγος για τον Υπουργό Οικονομίας Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό του ίδιου Υπουργείου Απόστολο Βεσυρόπουλο (στην φωτο με τον πρόεδρο της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκο), οι οποιοι παρακολούθησαν παρέα τον δεύτερο αγώνα μπαράζ της Λαμίας με την ΒΕΡΟΙΑ, και μαλιστα πανηγύρισαν και οι δυο τα γκολ που πετυχαν οι ομάδες των εκλογικών τους περιφερειών, την Φθιωτιδα και την Ημαθια.

Στο τέλος του ματς, δεν έλειψαν και τα πειράγματα του Σταϊκούρα προς τον Βεσυροπουλο, με τον δευτερο να επικαλείται την ατυχία και την καλύτερη απόδοση της "Βασίλισσας" και στα δυο παιχνίδια.