ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1282 φορές

Έπιασε... τόπο το "ντου" των Λαμιωτών στους Ούγγρους διαιτητές!

Ο σκοπός αγιάζει τα μεσα και αυτο το έκαναν πράξη οι Λαμιωτες στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με τη ΒΕΡΟΙΑ. 

Συγκεκριμένα, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και καθώς οι διαιτητές πέρασαν την καταπακτη και κατευθυνόταν στα αποδυτήρια τους, δέχθηκαν κυρίως φραστική επίθεση και κατ επέκταση τρομοκρατία από ανθρώπους της Λαμίας, σχετικούς και άσχετους με τον χώρο στον οποίο βρίσκονταν!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φοβηθούν οι Ούγγροι διαιτητές, οι οποίοι έτρεξαν και βρήκαν καταφύγιο τελικά στα αποδυτήρια τους, ενώ όλο αυτό τελικά έπιασε τόπο, αφού στην επανάληψη σφυρίζαν όλα τα αμφισβητούμενα (αλλά και κάποια ανύπαρκτα) υπέρ της Λαμίας και ανεχονταν τις καθυστερήσεις των γηπεδούχων που έπεφταν κάτω με το παραμικρό. 

Στο Β ημίχρονο εξ αιτίας όλων αυτών δεν παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο πάνω από 20 λεπτά, ομως οι καθυστερήσεις που κράτησε ο ρεφερι ήταν μόνο 5 λεπτά.

Και δεν ήταν μόνο αυτά που έκαναν οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια επηρεασμού του διαιτητή, ήταν και η συμπεριφορά τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αφού οι άνθρωποι του πάγκου τους με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή και παλιό διαιτητή Γιώργο Κασναφερη, έφταναν μέχρι την γραμμή του πλαγίου για να διαμαρτυρηθουν στους διαιτητές. 

Παράπονα εξέφρασε για την διαιτησία ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ μετά το τέλος του αγώνα: