ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1236 φορές

Ολοκληρώθηκε η αδικία! Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε την άνοδο μένοντας στο 1-1 στη Λαμία

Δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, αναδείχθηκε ισόπαλη το βράδυ του Σαββάτου (18/6) με την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και έτσι παρότι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου της SL2, δεν πήρε την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια!

Η «Βασίλισσα» προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 και έφτασε κοντά στο «θαύμα», όμως στην επανάληψη όχι μόνο δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά ισοφαρίστηκε από τους Λαμιώτες σε μια από τις λίγες ευκαιρίες τους. Στα τελευταία λεπτά οι «κυανέρυθροι» τα έπαιξαν όλα για όλα χωρίς όμως να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται και πάλι στην SL2.

Στο τέλος, οι 150 περίπου Βεροιώτες φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, αναγνωρίζοντας την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και δίκαια προηγήθηκε. Στο 27’ μετά από κόρνερ του Κάτσε, ο Γιακουμάκης με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τέλος του ημιχρόνου χάνοντας μια καλή ευκαιρία με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Τζανδάρη να αποκρούεται από τον Παπαδόπουλο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η «Βασίλισσα» έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το κοντινό σουτ του Φοφανά πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια οι Λαμιώτες ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα με την βοήθεια και των διαιτητών που τα έδιναν όλα υπέρ τους, χωρίς ωστόσο να κάνουν την μεγάλη φάση. Τελικά, στο 78’ έφτασαν στην ισοφάριση, όταν μετά από απόκρουση του Παπαδόπουλου με γροθιές, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ πίεσε στα λεπτά που υπολείπονταν αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό και έτσι ο αγώνας έληξε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και τους «κυανέρυθρους» να είναι απογοητευμένοι αφού παρότι πρωταθλητές, παρέμειναν στην ίδια κατηγορία!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπογκνάρ (Μπούζας, Κομπόρ)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης, Νούνιεζ (74’ Ταϊρόν), Μανούσος (95' Αραμπούλι), Καραμάνος (74’ Μπανκουρά), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (82’ Γκέντσογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης (77’ Οικονόμου), Κάτσε, Φοφανά (64’ Κουατέγκ), Μούργος (77’ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης, Δημόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20/6…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR