ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 649 φορές

Έφυγε από την ζωή ο Φώτης Καλιάνης, παλιό μέλος του Δ.Σ. της ΒΕΡΟΙΑΣ

Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του 76χρονου συνταξιούχου δικηγόρου Φώτη Καλιάνη, που έχασε το απόγευμα της Παρασκευής (17/6) την μάχη με τον καρκίνο, που διεγνώσθη τυχαία πριν λίγες ημέρες μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με μηχανάκι και σύντομη νοσηλεία του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Ο Φώτης Καλιάνης, που διετέλεσε παλαιότερα και μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και με την σύζυγό του Τζούλια είχαν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με 3 παιδιά την Κική, την Ελένη και τον Στέφανο, από τα οποία ευτύχησε να δει και εγγόνια. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Σάββατο (18/6) στις 11.30 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Βέροιας, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Κορυφή Ημαθίας. 

Συλλυπητήρια των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΓΑΣ-ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον θάνατο του συνταξιούχου δικηγόρου Φώτη Καλιάνη.

Ο εκλιπών όχι μόνο αγαπούσε αλλά υπηρέτησε την αγαπημένη του «βασίλισσα του βορρά» καθώς διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τρεις περιόδους και συγκεκριμένα 1976-77, 1980-81, 1981-82 και 1983-84.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του και στα τρία του παιδιά.

Καλό ταξίδι Φώτη και καλό παράδεισο.

Δημήτρης Παπατζίκος
Πρόεδρος
Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ-ΠΑΕ Βέροια