• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 562 φορές

Βαρόμετρο... το Λαμία - ΒΕΡΟΙΑ για τα τηλεοπτικά

Και όμως ο αγώνας μπαράζ επηρεάζει σημαντικά το τηλεοπτικο τοπίο της επόμενης σεζόν.

Μπορεί να φαίνεται παράξενο ωστόσο οι αναμετρήσεις μεταξύ Λαμίας και Βέροιας κρίνουν το τηλεοπτικο μέλλον αρκετών “ορφανών” ομάδων.

Η cosmote tv θα καλύψει κ την επόμενη σεζόν το 60% της τηλεοπτικής … πίτας. Με τον υποβιβασμό του Απόλλων δημιουργήθηκε το πρώτο κενό στον όμιλο το οποίο ωστόσο καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο μετά την συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η Λαμία δεσμεύεται και την επόμενη σεζόν με την cosmote tv και ως εκ τούτου εφόσον υποβιβαστεί θα γινει κίνηση για να αποκτηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα ακόμη μιας ομάδας.

Ελεύθεροι αυτή την στιγμή κυκλοφορούν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης και φέρονται ως οι δύο επιλαχόντες να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν σε περίπτωση υποβιβασμού της Λαμίας.

Στο αντίθετο σενάριο οι πιθανότητες παραμονής των δύο στην Nova εκτοξεύονται όπως (πιθανότατα) και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

Να θυμίσουμε ότι στην cosmote tv θα μεταδίδονται οι αγώνες των Ολυμπιακου , Παναθηναϊκού , ΑΕΚ , ΟΦΗ , Βόλου , Ιωνικού , Παναιτωλικού και Λαμίας ( εφόσον σωθεί μέσω των μπαράζ).

sportsioannina.gr