• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2699 φορές

Η απαράδεκτη επίθεση στον Πεταυράκη και η αποχώρησή του από τα επείγοντα

H προκλητική και άνευ λόγου άνανδρη επίθεση οπαδού του Λεβαδειακού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, τον Πεταυράκη, έχει προκαλέσει δικαιολογημένα, την οργή των ανθρώπων της “Βασίλισσας του Βορρά”, των ποδοσφαιριστών και των εκπροσώπων της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Σε βίντεο φαίνεται ολοκάθαρα η επίθεση οπαδού στον παίκτη της Βέροιας.

Ο Πεταυράκης μαζί με εκπροσώπους της Βέροιας πήγε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε μέσα ενημέρωσης της Βοιωτίας, δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από την αποχώρηση του παίκτη της Βέροιας από τα επείγοντα περιστατικά.

Στο EviaThema δίνουν μια άλλη εκδοχή στον τραυματισμό του παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μάλιστα παρουσιάζουν και φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τον αριστερό μπακ της Βέροιας να αποχωρεί από τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα στα ρεπορτάζ με φωτογραφικό υλικό, που δημοσιεύτηκαν σε μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν την πορεία του Λεβαδειακού, από το Γενικό Νοσοκομείο που διακομίστηκε, ανέφεραν πως ο παίκτης της Βέροιας είχε αφυδάτωση.

Συνελήφθη ο οπαδός

Ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σταύρο Πεταυράκη λίγο πριν τη λήξη του μπαράζ στη Λειβαδιά πέρασε σήμερα (16/5) από αυτόφωρο, αλλά θα δικαστεί για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και όχι για βιαιοπραγία!

Για την πράξη που πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Πηγή: metrosport.gr