ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2964 φορές

Βαρούχας: "Γιατί συνέχισε ο διαιτητής το παιχνίδι;" - Τι είπε για ενδεχόμενη τιμωρία του Λεβαδειακού

Στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ1, σχολιάστηκαν τα όσα άσχημα έγιναν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα μπαράζ μεταξύ Λεβαδειακού - ΒΕΡΟΙΑΣ, με την είσοδο οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο και τον τραυματισμό του Πεταυράκη.

Ο παλιός διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας αναφερόμενος τα γεγονότα, αναρωτήθηκε γιατί ο ρέφερι δεν διέκοψε το ματς, ενώ σημείωσε τα άρθρα του ΚΑΠ που μπορούν να επιφέρουν τιμωρία του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Γιατί συνέχισε ο διαιτητής το παιχνίδι; Η διακοπή ήταν στην διακριτική ευχέρεια του διαιτητή, για να δει αν το παιχνίδι θα μπορούσε να συνεχιστεί και αν ήταν ομαλές οι συνθήκες. Από εκεί και πέρα, αν θα παραπεμφθεί ο Λεβαδειακός εξαρτάται από ποιο άρθρο του ΚΑΠ θα γίνει η παραπομπή, για το 21 ή για το 15; Άλλη ποινή είναι στο άρθρο 21 και άλλη στο 15. Άρα παίζεται τώρα, καταλαβαίνετε στην Ελλάδα όλα αυτά είναι νομικίστικα, οπότε θα έχουμε εξελίξεις.

Με το άρθρο 21 σημαίνει ότι χάνει ο Λεβαδειακός τον αγώνα, γιατί είχαν γίνει τρεις αλλαγές σε τρεις φυσικές διακοπές, άρα η ΒΕΡΟΙΑ δεν μπορούσε να βάλει άλλο παίκτη και έπαιξε με 10 παίκτες. Από την άλλη πλευρά, αν πάει με το άρθρο 15 είναι μόνο πρόστιμο, οπότε εξαρτάται τώρα τί θα γίνει..."