ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1547 φορές

"Κυανέρυθρος" ξεσηκωμός για το μπαράζ της Λιβαδειάς!

Ένα από τα κρισιμότερα ματς των τελευταίων ετών δίνει την Κυριακή (15/5, 16:30) η ΒΕΡΟΙΑ στην Λιβαδειά, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Λεβαδειακό στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ ανόδου στην SL1.

Η ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς, δεν πτόησε καθόλου τους φιλάθλους της "Βασίλισσας του βορρά", οι οποίοι με κάθε μέσο θα βρεθούν την Κυριακή δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, στο πέταλο του γηπέδου της Λιβαδειάς (εισιτήριο 5€), θέλοντας να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στην ανατροπή και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την πολυπόθητη επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια!

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη εκδρομή των "κυανέρυθρων" τα τελευταία χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της "Βασίλισσας" θα βρεθούν και πολλοί Ημαθιώτες που ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε άλλες πόλεις της νότιας Ελλάδας. Άλλωστε, τα πρώτα... δείγματα γραφής δόθηκαν στο μπαράζ της Βέροιας, όπου οι κερκίδες του Δημοτικού σταδίου κατακλείστηκαν από 5.000 περίπου φιλάθλους!