ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1225 φορές

Νικητής ο Λεβαδειακός στο πρώτο μπαράζ μπροστά σε 4.500 φίλους της "Βασίλισσας"!

Ο Λεβαδειακός ήταν ο νικητής του πρώτου μπαράζ ανόδου στην SL1, επικρατώντας της ΒΕΡΟΙΑΣ με 1-0, μπροστά σε 4500 φιλάθλους που κατέκλισαν το Δημοτικό στάδιο της Ημαθιώτικης πρωτεύουσας!

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και με τέρμα του Πολέττο στο 58' πήραν την σπουδαία νίκη, αποκτώντας προβάδισμα για την άνοδο.

Η "Βασίλισσα" από την πλευρά της, ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε μια ανεξήγητη νευρικότητα στο παιχνίδι της, με τους παίκτες της να μην έχουν καθαρό μυαλό, ίσως επηρεασμένοι και από το άγχος, μη μπορώντας να "απαντήσουν" στο γκολ που δέχτηκαν.

Έτσι, οι Βεροιώτες θα πρέπει να πάνε μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στην Λιβαδειά, την ερχόμενη Κυριακή και να διεκδικήσουν στο δεύτερο "ημίχρονο" των μπαράζ την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" μπήκε με "αέρα" στο ματς και μόλις στο 3' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιακουμάκης σέντραρε από αριστερά και ο Πασάς με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 10' ο Μούργος μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να φεύγει κόρνερ, λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο μέχρι το 30ο λεπτό, όμως στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ισορρόπησε και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, φτάνοντας για πρώτη φορά απειλητικά στην εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 36’ όταν ο Μυτίδης μπήκε ωραία με ατομική προσπάθεια αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, με τον Μουτίνιο να βγάζει την σέντρα, τον Μυτίδη να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και στο 46’ ο Νίλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 58’ όταν ο Μυτίδης έβγαλε μόνο τον Πολέτο με τον Βελλίδη και αυτός τον πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Παρά την αρχική "παγωμάρα", η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 69’ ο Οικονόμου με μακρινή μπαλιά έβγαλε μόνο τον Πασά, αλλά το σουτ του επιθετικού της "Βασίλισσας" μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον Μάρκοβιτς. Στο επόμενο λεπτό ο Ορφανίδης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε μπροστά από αρκετούς αμυντικούς αλλά και παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, όμως κανείς δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 72’ ο Γιακουμάκης μπήκε από αριστερά και σούταρε αλλά ο Μάρκοβιτς έσωσε, ενώ στο 76’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, μετά από κόρνερ του Ορφανίδη.

Από εκεί και πέρα έως το φινάλε του αγώνα, οι Βεροιώτες κυριευμένοι και από το άγχος, προσπαθούσαν κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο να γίνουν απειλητικοί, με τους φιλοξενούμενους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο μεσοαμυντικό τους παιχνίδι και να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από λάθος των γηπεδούχων ο Συμελίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη, όμως ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ απόκρουσε σωτήρια!

Καλή ήταν η διαιτησία του Βούλγαρου Ζελέζοβ και των συμπατριωτών βοηθών του, Βένεβ και Ντούνοβ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Περράκης (Αθήνας).

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (66’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (66’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77’ Πόζογλου), Πασάς (86’ Καπνίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμον (54΄Συμελίδης), Μεχία, Πολέτο, Βήχος, Μυτίδης (70’ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (70’ Μουτίνιο), Νίλι (82’ Λιάγκας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 9/5...