ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1216 φορές

Με τον κόσμο στο πλευρό της για το πρώτο βήμα ανόδου η ΒΕΡΟΙΑ!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την ιστορική "Βασίλισσα του βορρά", να διεκδικήσει σε διπλό αγώνα μπαράζ τον απευθείας προβιβασμό της στην Super League 1.

Το πρώτο βήμα θα γίνει την Κυριακή 8/5 στις 16:30 όπου η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, το οποίο αναμένεται να ζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, με τους φιλάθλους της Ημαθίας αλλά και των γύρω νομών να γεμίζουν τις κερκίδες του (γενική είσοδος 5 ευρώ)!

Πρωταρχικός στόχος για τους Βεροιώτες είναι η κατάκτηση της νίκης, ενώ θα προσπαθήσουν παράλληλα να διεκδικήσουν και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σκορ, ώστε να πάνε με περισσότερες πιθανότητες στον επαναληπτικό της Λιβαδειάς, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 15/5 και να "κλειδώσουν" εκεί την επάνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια.

Αγωνιστικά, ο Καβαλιώτης τεχνικός της "Βασίλισσας" δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κουάτενγκ και Μουχάλη, ενώ εκτός άφησε και τους Τσιμόπουλο, Περδίκη, Αντέμ, Μπαϊντού και Μυστακίδη (άδεια).

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Βούλγαρος Ζελέζοβ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Βένεβ και Ντούνοβ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Περράκης (Αθήνας).

Η αποστολή της "Βασίλισσας", που κατέλυσε από σήμερα στο ξενοδοχείο "Αιγές", αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

  1. ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ
  4. ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
  5. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
  6. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ
  8. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
  9. ΚΩΣΤΑΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ
  10. ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  11. ERGYS KACE
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ
  13. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
  14. ΠΕΤΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
  15. ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΥΡΓΟΣ
  16. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ
  17. MANSSOUR FOFANA
  18. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΠΝΙΔΗΣ
  19. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΑΣ
  20. ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ