ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 856 φορές

Τελικά... χωρίς VAR τα μπαράζ ανόδου ΒΕΡΟΙΑΣ - Λεβαδειακού!

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι τα μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών της Super League 2, ΒΕΡΟΙΑΣ και Λεβαδειακού, θα διεξαχθούν με VAR και ξένους διαιτητές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

Όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Πέμπτης (28/04): «Ενέκρινε την παρουσία ξένων διαιτητών και χρήσης VAR, τόσο στα μπαράζ μεταξύ των δύο πρωταθλητριών ομάδων της Super League 2, όσο και στα μπαράζ για μια θέση στη Super League 1 της επόμενης περιόδου, μετά από πρόταση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής».

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον οι δύο αγώνες της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Λεβαδειακό, θα διεξαχθούν χωρίς το VAR λόγω τεχνικών προβλημάτων, μιας και δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές στα δύο γήπεδα και θα ήταν χρονοβόρα η εγκατάστασή τους!

Έτσι, οι ξένοι διαιτητές που θα διευθύνουν τα δύο αυτά μπαράζ, δεν θα έχουν την βοήθεια του "Video Assistant Referee" και ευχής έργο θα είναι να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες δύσκολες φάσεις σε αυτά τα ματς, ώστε να μην κριθεί η άνοδος από κάποιες εσφαλμένες αποφάσεις!