ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1442 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στην λίστα και ο Καταλά!

Ακόμη τέσσερις -τουλάχιστον- μεταγραφές έχουν σκοπό να κάνουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να αποκτήσουν πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές δίνοντας βάρος σε έναν κεντρικό αμυντικό και έναν σέντερ φορ.

Για τα μετόπισθεν, μετά τον Γάλλο Μπρεσέ που σας αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, οι Βεροιώτες έχουν στην λίστα τους και τον Ισπανό Χοσέ Μανουέλ Καταλά, τον οποίο γνωρίζει καλά το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Ο 29χρονος (1,82μ.) αριστεροπόδαρος αμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως πλάγιος μπακ, έγινε γνωστός κυρίως από την παρουσία του στην Βιγιαρεάλ. Το 2012 μεταπήδησε στη Μούρθια ενώ το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο λόγω τραυματισμού αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια.

Οσον αφορά την γραμμή κρούσης, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε επαφές με 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.